Ezt olvasták nálunk a legtöbben 2016-ban

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kigyűjtöttük az idei év TOP 10 cikkét oldalunkról. Jó szórakozást kívánunk!

Elrepült ez az esztendő is, vége a Majom évének, de még így az év utolsó pillanataiban tekintsünk vissza az idei legolvasottabb irásainkra. Összegyűjtöttük, mi érdekelte a legjobban idén olvasóinkat.

Budapest

 

10. Vajon költözési hullámot fog beindítani a CSOK?

Az emelkedő budapesti ingatlanárak miatt valószínűleg sokan keresnek majd a fővároshoz közeli településeken ingatlanokat, illetve építési telkeket. Persze ez nem ilyen egyszerű, de ha kíváncsi a részletekre, olvassa el cikkünket!

Érdekel »

 

9. Ön szerint melyek fővárosunk legkedveltebb kerületei?

Vannak népszerű és nem annyira kedvelt kerületek is, ha kíváncsi melyek azok és egy kis történelemmel fűszerezett, városunkkal kapcsolatos információk érdeklik, akkor ezt ne hagyja ki!

Érdekel »

 

8. Berobban az albérletpiac?

Emelkednek az árak, ezt mindenki látja, de vajon mennyit és meddig? Cikkünk kitárgyalja ezt és a szezonális emelkedésről is szó esik benne.

Érdekel »

 

7. Lakás építés, albérlet, ingatlan vásárlás, nézze meg, hogyan változott az ingatlanpiac a 2015-16-os években! - 2 rész

Méltán népszerű cikksorozatunk második része. Ha érdekli, hogyan változott az ingalanpiac, és milyen új változtatások léptek életbe, mindenképpen olvassa át a 7. helyen befutó versenyzőnket!

Érdekel »

 

6. Kell-e, ha igen akkor milyen, mekkora, honnan? Néhány kérdés, és válasz a lakások klímával való hűtésével kapcsolatban

Sokan szeretnék, sokaknak már van, de kevesen tudják, hogy mire kell odafigyelni és milyen típust érdemes választani. Ebben a cikkben a legégetőbb kérdésekre keressük a választ. Ha szeretne egy klímát, ne habozzon, olvasson utána most!

Érdekel »

 

5. A Shangai Világkereskedelmi Központ egy impozáns toronyház. Mit érdemes tudni róla?

Adatok, képek, minden ami érdekes lehet erről a gyönyörű épületről. A Shangai Világkereskedelmi Központ tényleg a felhőket karcolja, vagy inkább már túl is nyúlik azokon.

Érdekel »

 

4. Vásárolna a fővárosban ingatlant, esetleg eladná? Mielőtt döntést hoz, mindenképpen olvassa el cikkünket!

Emelkednek az árak. De meddig? Megéri most felülni az ingatlan adok-veszek körhintára? Ha kíváncsi olvassa át át ezt a cikket!

Érdekel »

 

3. Lakás építés, albérlet, ingatlan vásárlás, nézze meg, hogyan változott az ingatlanpiac a 2015-16-os években! - 1 rész

Az ingatlanpiaci változásokat tagalaló cikksorozatunk első, bevezető része, amely egyben a bronzérmesünk is. Ha érdekli az ingatlanpiac, semmiképpen ne hagyja ki!

Érdekel »

 

2. Budapest a külföldiek szemével. Vajon szebbnek látják városunkat?

Mi magyarok kissé pesszimisták vagyunk, illetve más élményt nyújt nekünk szeretett városunk, de most végre fény derül a külföldi látogatók véleményére is. Mindenképpen ajánljuk, hátha egy kicsit más szemmel néz majd körbe utána.

Érdekel »

 

1. Obamáéknak költöznie kell, de hova?

Obama elnöknek el kell hagynia a Fehér Házat, nyilván nem fáj amiatt a feje, hogy hova fog költözni. Ha kíváncsi rá, mire cserélte le Amerika volt elnöke a szolgálati rezidenciát, olvasson bele az idei év legolvasottabb budapest.ingatlan.hu cikkébe!

Érdekel »