Az Ingatlanok.hu rendszerében korlátlan mennyiségű fizetett hirdetés feladására van lehetőség. Magánszemélyek részére jelenleg egy ingyenes hirdetést biztosítunk.

Korlátlan alkalommal van lehetőség a meghosszabbításra. Rendszerünk automatikusan e-mailt küld a lejáratról, az Ingatlanok.hu oldalon belépés után meghosszabbíthatja lejárt hirdetését.

Amennyiben ismételten előfizet a képes hirdetési lehetőségre, a képeket rendszerünk automatikusan reaktiválja hirdetéséhez, azokat nem szükséges újra feltöltenie. Az előfizetés lejárata után hirdetése képek nélkül továbbra is látható az Ingatlanok.hu oldalon.

Előfizetőink számára 3 hónapig biztosítjuk a hirdetések megjelenését, az ingyenes hirdetések 1 hónapig láthatóak. A lejárt hirdetéseket az Ingatlanok.hu oldalon belépve bármikor meghosszabbíthatja.

Több fizetési módot is biztosítunk, a lehető legkényelmesebb használat érdekében. Oldalunkon lehetőség van online bankkártyás fizetésre, illetve átutalással is rendezheti a díjat.

Figyelembe véve a közbiztonságot, valamint a szabadidős és oktatási lehetőségeket, a kisgyermekes családok számára a II., a III., a IV., valamint a XI. kerület a legideálisabb. 

Ez nagymértékben függ az egyéni preferenciáktól, de, ha kizárólag az anyagi szempontokat vesszük figyelembe, akkor még az ingázással együtt is jobban megéri az agglomerációban ingatlant vásárolni, ez még inkább igaz, ha egy nagyobb családi házat szeretnénk, nem csupán egy garzonlakást. 

Bár a négyzetméter árak ezekben a kerületekben 1 millió forint körül mozognak, a legnépszerűbbnek a XIII., a XIV. és a XI. kerületek számítanak a Duna House felmérései alapján. 

A bűncselekmények számát és milyenségét figyelembe véve a XVI., az I., és a XII. kerületek számítanak a legbiztonságosabbnak.