Gyakori kérdések

Magánszemély hány hirdetést adhat fel?

Az Ingatlanok.hu rendszerében korlátlan mennyiségű fizetett hirdetés feladására van lehetőség. Magánszemélyek részére jelenleg egy ingyenes hirdetést biztosítunk.

Hányszor lehet ingyenesen meghosszabbítani a hirdetésem?

Korlátlan alkalommal van lehetőség a meghosszabbításra. Rendszerünk automatikusan e-mailt küld a lejáratról, az Ingatlanok.hu oldalon belépés után meghosszabbíthatja lejárt hirdetését.

Ha lejárt a képes hirdetésem, újra fel kell töltenem majd őket?

Amennyiben ismételten előfizet a képes hirdetési lehetőségre, a képeket rendszerünk automatikusan reaktiválja hirdetéséhez, azokat nem szükséges újra feltöltenie. Az előfizetés lejárata után hirdetése képek nélkül továbbra is látható az Ingatlanok.hu oldalon.

Meddig láthatók az oldalon a hirdetések?

Előfizetőink számára 3 hónapig biztosítjuk a hirdetések megjelenését, az ingyenes hirdetések 1 hónapig láthatóak. A lejárt hirdetéseket az Ingatlanok.hu oldalon belépve bármikor meghosszabbíthatja.

Milyen fizetési módok vannak az oldalon?

Több fizetési módot is biztosítunk, a lehető legkényelmesebb használat érdekében. Oldalunkon lehetőség van online bankkártyás fizetésre, illetve átutalással is rendezheti a díjat.

Fővárosi ingatlant keresünk, kisgyermekeseknek hova érdemes költözni?

Figyelembe véve a közbiztonságot, valamint a szabadidős és oktatási lehetőségeket, a kisgyermekes családok számára a II., a III., a IV., valamint a XI. kerület a legideálisabb. 

A fővárosban vagy agglomerációban éri meg inkább ingatlant vásárolni?

Ez nagymértékben függ az egyéni preferenciáktól, de, ha kizárólag az anyagi szempontokat vesszük figyelembe, akkor még az ingázással együtt is jobban megéri az agglomerációban ingatlant vásárolni, ez még inkább igaz, ha egy nagyobb családi házat szeretnénk, nem csupán egy garzonlakást. 

Budapesten keresek lakást, hova érdemes költözni, melyek a legnépszerűbb kerületek?

Bár a négyzetméter árak ezekben a kerületekben 1 millió forint körül mozognak, a legnépszerűbbnek a XIII., a XIV. és a XI. kerületek számítanak a Duna House felmérései alapján. 

Melyek a főváros legbiztonságosabb kerületei?

A bűncselekmények számát és milyenségét figyelembe véve a XVI., az I., és a XII. kerületek számítanak a legbiztonságosabbnak.