Luxus lakóparkok a fővárosban

budapest.ingatlan.hu // 2021.03.17
Budapesten számos lakópark található, ezek közül pedig jó néhány egészen luxus minőségű. Legújabb cikkünkben összegyűjtöttük a kedvenceinket ezek közül.

Palazzo Dorottya

Ez a luxus lakópark a frekventált V. kerületben található, a Dorottya utcában - innen kapta a nevét. A lakópark nem egy új építmény, hanem egy több korszak építészeti elemeit magában hordozó épület, melyet eredetileg Pollack Mihály tervezett a 19. század első felében. 

A Palazzo Dorottya az üzleti negyedben található a Lánchíd és a Vörösmarty tér között, és olyan nevezetességek lelhetők fel a közelében, mint a Terror Háza, a Parlament, a Szent István Bazilika, és a Mátyás Templom.

A lakóparkban 87 lakás található, a 40 m2-es garzonlakásoktól a 200 m2-es lakásokon át, emelett az ingatlanban 24 órás recepció és fitneszközpont is működik. Átadásakor az átlagos négyzetméterár 1,8 millió forint környékén mozgott. 

Forrás: https://www.palazzodorottya.com/

Herman Villa

A II. kerületben a Herman Ottó úton, a Törökvész és a Pasarét hegyoldali határán található egy családbarát zöldövezetben. 

Az ingatlanban földszinti, I és II. emeleti és penthouse lakások is találhatók. A lakásokban mennyezetfűtés és -hűtés van, és teljesen gázmentes. A konyhákba egyedi tervezésű olasz konyhabútorok, elektromos főzőlap, elektromos multifunkcionális sütő, szagelszívó és mosogatógép is bekerült.

A lakások átlagos négyzetméterára azonban a másfél millió forintot is meghaladja.

Forrás: http://hermanvilla.hu/

Guyon Villa

Ez a lakópark is a II. kerületben található, a Guyon Richárd utcában, a Pasarét domboldali határán. 

Az itt található lakások tradicionális polgári villák, melyek 130 m2-esek és terasz is tartozik hozzájuk. A lakóparkban földszinti, I. emeleti és penthouse lakások találhatók. A helyiségekben pasztell színűre festett üvegfátyol tapéta díszíti a falakat, a fürdőszobákban a tervektől függően sarokkád vagy biztonsági üvegezésű épített zuhany került kialakításra. 

Az itt található luxus lakásoknak azonban több mint másfél millió forint az átlagos négyzetméter ára. 

Forrás: http://www.guyonvilla.hu/

Danubio lakópark 

A XIII. kerületben, a Cserhalom utcában található a Danubio lakópark, mely Magyarországon elsőként felelt meg a Brit Építési Kutatóintézet környezettudatos épületminősítési rendszerének. 

A lakóparkban 159 prémium lakás található, melyeket a tervek szerint ez év második felében vehetnek birtokba a leendő tulajdonosok. 

Az alig több, mint 40 m2-es lakásoktól egészen a közel 150 m2-esekig választhatunk - már, ha van négyzetméterenként 1,2 millió forintunk. 

Forrás: https://danubio.hu/

Pannónia Ház

Ez a lakópark szintén a XIII. kerületben található, a Pannónia utcában. Akik itt találták meg álmaik otthonát, a budai hegyek látványában gyönyörködhetnek a lakás nagy üveg felületein keresztül. 

Az ingatlan parkosított, belső udvarral és teremgarázzsal is rendelkezik. A lakásokban modern gépészeti és hűtő-fűtő rendszer gondoskodik a komfortos érzetről. Mindemellett a nap 24 órájában működő biztonsági szolgálat felel az itt élők biztonságáért.

Egy ilyen lakás ára pedig négyzetméterenként átlagosan 1,2 millió forint. 

Forrás: http://pannoniahaz.hu/

Budapest.ingatlan.hu
Kövessen minket:

Facebook gomb
MTI hírfelhasználó