2016. legjobb CSOK-ingatlanát keressük

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Egyedülálló CSOK-pályázat az Ingatlanok Magyarország Kft-nél.

A tervezőknek és kivitelezőknek kiírt pályázat széles körű választási lehetőséget kínál a családi otthonteremtési kedvezményt (CSOK) igénylő családok számára új ingatlan építéséhez vagy vásárlásához.

A „Legjobb CSOK-ingatlan 2016” pályázatok kreatív terveinek és konkrét árainak ismeretében a háromgyermekes családok eldönthetik, kivel építtetnék fel álmaik otthonát. A pályázatok tartalmazni fogják az alaprajzot, látványtervet, építési technológiát, kivitelezőt és a kiviteli tervdokumentációt is.

Legjobb CSOK-ingatlan 2016.


A nevezés mind a tervezők, mind a kivitelezők számára ingyenes, akik egy egész ország színe előtt mérettetik meg magukat és mutatják be a CSOK előírásainak megfelelő ingatlanterveiket. A pályázatokat a nagyközönségen kívül, egy prominens személyiségekből álló zsűri is el fogja bírálni.

Az Ingatlanok Magyarország Kft. elképzelése szerint a pályázatok feketén-fehéren demonstrálják, mire lesz elég a CSOK 10+10 milliója, és milyen életteret tud majd kihozni magának ekkora keretből egy háromgyermekes család.

A beküldött pályázatokat 2016. augusztus 31-től fogják a csokpalyazat.hu weblapra feltölteni, a győztest pedig 2016. november 30-án hirdetik ki.

Bővebb információ a csokpalyazat.hu oldalon.