Kiadó vendéglátó egység Budapest III. ker, Újlak, 6 000 Euro

Leírás

TELJESEN FELSZERELT, ÜZEMELTETÉSRE VÁRÓ ÉTTEREM, PRÉMIUM HELYEN!

A Budai oldal egyik legnívósabb részén a Szemlőhegy-i és Újlak-i városrész találkozásánál, tehát kifejezetten jól megközelíthető, jól látható, az igényes közönséget megszólítani tudó helyen kínálok bérlésre egy rendezett környezetben lévő közel 300 nm-es, teljesen berendezett, frissen felújított, a MŰKÖDÉSHEZ SZÜKSÉGES ÖSSZES ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ éttermet.

Szeretne egy igazán NÍVÓS, gasztronómiai fellegvárat megalkotni, amihez a megfelelő helyet keresi?
Itt minden adott hozzá, az engedélyek megvannak, már csak a tudás, a megfelelő koncepció, és a személyzet, valamint a menedzsment kell. Amennyiben ezek Önnél vannak, akkor mindenképpen keressen meg!

Az étterem egy FÜGGETLEN, KÜLÖNÁLLÓ ÉPÜLETBEN van ? ebből adódóan az épület más használóival nem kell egyeztetnie ? 542 nm-es telken helyezkedik el. Kialakításában mindenre precízen odafigyeltek, így a nagyjából 240 nm-es fedett ügyféltéren felül terasz kapcsolattal és télikerttel is rendelkezik, továbbá teljes egészében kialakításra kerültek a kiszolgáló egységek is, úgy mint sütő-főző konyha, fehér-fekete mosogató, szeparált élelmiszer raktárok, hűtőház, személyzeti öltöző-zuhanyzó, autóbeállási lehetőség az alapanyagok, göngyölegek mozgatására, stb.

A gyors működést elősegítendő e-keeper rendszert építettek ki. Nem csak a vendégtér van teljesen felszerelve székekkel, asztalokkal, a nyitáshoz szükséges teljes eszköztárral, hanem a kiszolgáló egységekben is kiváló minőségű, új berendezések várják, hogy végre munkára fogják őket.

Amennyiben szeretne egy igazán nívós éttermet, luxus helyen, a magas minőségű gasztronómiát kedvelő és megfizetni tudó közönség közelében megvalósítani, kérem keressen az elérhetőségeimen.
Az ingatlan megtekintésére rugalmasan van lehetőség, előre egyeztetett időpontokban. Részletekért, további információkért hívjon bizalommal.

Vendéglátó egység részletei

Ár: 6 000 Euro/hónap
Méret: 300 négyzetméter
Azonosító: 11415325
Városrész: Újlak
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: Étterem
Elhelyezkedés: Utcafronti
Szintek: Földszintes
Tulajdonviszony: Bérletijog

Egyéb jellemzők

  • Berendezés
  • Főző konyha
  • Melegítő konyha
  • Parkoló

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra