Kiadó iroda/üzlethelyiség Pannonhalma 100 000 Ft

Leírás

Pannonhalma, központjában, az Okmányiroda épületében, földszinti, kirakatos, közvetlen utcai bejárattal rendelkező, 30,5 m2-es, berendezett üzlethelyiség kiadó.
Bérleti díj: 100 000,-Ft+ÁFA
Kaució: 2 havi
Minimum bérleti időszak 1 év
Érd.: 06-20/9-966-669

A kiadó üzlethelyiség, a Dallos Sándor utca elején, ugyanabban a társasházban található, amiben az Okmányiroda is működik. Korábban hosszú időn keresztül az E.on bérelte az ingatlant. Az üzlethelyiség előtt parkolók találhatók, valamint igény esetén a mélygarázsban is bérelhető parkolóhely.
Az üzlet két bejárattal rendelkezik egy főbejárattal a Dallos Sándor utcáról, valamint egy hátsó bejárattal az Okmányiroda felől.
Az utcáról beérkezve a cirk. 20 m2-es ügyféltérbe érkezünk, ahonnan egy háttér irodának/raktárnak/étkezőnek használható helyiségbe jutunk és a hátsó bejárat is ide nyílik. Ebből a helyiségből pedig a mosdó és a wc közelíthető meg. Az alaprajz a fotók között.
A fűtést és a melegvizet gázkazán szolgáltatja, radiátor hőleadókkal. Alternatív fűtésként pedig egy levegő-levegő hőszivattyú szolgál, ami a nyári hűtést is biztosítja..
Az üzlethelyiség elhelyezkedése kiválónak mondható. Már a szomszédos Okmányiroda miatt is sokan haladnak el az ingatlan előtt. Emellett az iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, egészségügyi ellátás útvonalába is beleesik.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 100 000 Ft/hónap+ÁFA
Méret: 31 négyzetméter
Azonosító: 11415361
Irodai azonosító: 113201
Cím: Pannonhalma
Jelleg: Üzlethelyiség

Egyéb jellemzők

  • Lift

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra