Kiadó iroda/üzlethelyiség Budapest XVI. ker 3 200 Euro

Leírás


Kiadásra kínálunk Budapesten a 16. kerületben, Sashalmon egy 277 nm-es hasznos alapterületű kétszintes ingatlant, mely kitűnően hasznosítható irodaépületnek, üzletnek, raktárnak, szolgáltatóháznak, klinikának, szerviznek, étteremnek, családi háznak…..stb.

Akár az is elképzelhető lenne, hogy lent üzlet, fent pedig lakások kialakítása.....

 

Bérbeadás eseténa bérleti díj: 3200 Euró / hó, vagy megvásárolható: 220 m Ft.



Az ingatlant korszerű építőanyagokból építették, kreatív, átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes, szellős, praktikus megoldásokban bővelkedik. Ennek köszönhetően felhasználása igen sokrétű lehet. A belső falak válaszfalak, így tetszőlegesen átalakítható, személyre szabható a belső tere.

 

Az épület egy 597 nm-es telken helyezkedik el, mely az utcafront felől, mindkét oldalról kétszárnyú kapuval rendelkezik, megkönnyítve a gépjárművek parkolását. Jelenleg fedett és nyitott parkolókkal az udvarban, valamint az közterületen ingyen lehet parkolni. További parkoló helyek is kialakíthatóak az udvarban.

Az ingatlan akár ketté osztható alsó és felső szintekre.

A ház használati meleg víz ellátásáról gázbojler, fűtéséről pedig gázkazán gondoskodik.

A zsindelytető néhány éve lett felújítva.

 

Közművek:

- Víz

- Villany

- Gáz

- Csatorna

- Ipari áram

 

A fotók között megtalálható látványtervek, grafikák nem a a jelenlegi állapotot tükrözik, hanem csupán arra szeretnének rávilágítani, hogy egy viszonylag szerényebb ráfordítással mit lehetne kihozni az épületből. A grafikákon szerepelő vállalkozás minták természetesen csak ötletek. Szinte bármilyen vállalkozási forma elképzelhető ezen a helyen, ami a helyi szabályozásoknak, környezetnek megfelelnek.

 

Az ingatlan biztonságos, nyugodt, kertes házas övezetében, Sashalom egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.



Közlekedése kiváló, busszal vagy hévvel az Örs vezér tér rövid idő alatt megközelíthető. Az M0-ás autópálya öt perc alatt elérhető.



Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.



Várom megtisztelő érdeklődésüket.

 

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 3 200 Euro/hónap
Méret: 277 négyzetméter
Azonosító: 11326795
Irodai azonosító: 209001198
Jelleg: iroda

Egyéb jellemzők

  • Lift

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra