Kiadó iroda/üzlethelyiség Budapest XV. ker 340 000 Ft

Leírás

Kiadó üzlethelység Budapesten, a XV. kerületben, a Pólus Központ közelében, a Szilas park szomszédságában található. Ez a földszinti üzlethelység közvetlenül az utcára nyílik, és jelenleg irodaként működik, de már november 1-től az Ön rendelkezésére áll. Az ingatlan rendelkezik saját konyhával, padlófűtéssel, mennyezeti fancool rendszerrel és hűtő-fűtő klímával, hogy kényelmes munkakörnyezetet biztosítson Önnek és csapatának.

Az üzlethelység 110 négyzetméteres, amely három különálló helyiségből (a terület alaprajzán a 6., 7. és 8. számú helyiségek) áll. Az alaprajzon is látható módon könnyedén átalakítható és testreszabható az igényei szerint. Az épület pillérvázas szerkezetű, így a válaszfalak könnyen áthelyezhetőek, és az ingatlan sokféle üzleti tevékenységhez ideális.

Az Mehola Üzletházban már található autóalkatrész bolt, munkaruházati bolt, Lenkei vitamin üzlet, fodrász, körmös, fogászat és irodák, így a helyszín kiválóan alkalmas az üzleti tevékenység kibővítésére vagy új vállalkozás indítására.

Az üzlethelység előtt ingyenes parkoló áll az ügyfelek rendelkezésére, így mindig talál szabad helyet parkolásra. A bérleti díj kedvező, mindössze 8 euró négyzetméterenként, és a rezsi költségek 3,5-4,0 euró négyzetméterenként függ a használati igényektől (saját áram- és vízmérőóra alapján).

Ha keres egy jól elhelyezkedő és testreszabható üzlethelyiséget Budapesten, akkor ez az ingatlan kiváló lehetőség lehet az Ön számára. Javasoljuk, hogy ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velem még ma, hogy további részleteket tudjunk megosztani, vagy megszervezhessünk egy személyes megtekintést.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 340 000 Ft/hónap
Méret: 110 négyzetméter
Azonosító: 11296479
Irodai azonosító: 13350
Cím: 1156 Budapest, Szilas park
Emelet: Földszint
Jelleg: Üzlethelyiség
Helyiségek: 1

Egyéb jellemzők

  • Lift

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra