Kiadó iroda/üzlethelyiség Budapest XIX. ker 220 000 Ft

Leírás

Kiadó egy praktikus helyiség a panel épület földszintjén, melyet közvetlenül a lépcsőházi bejáratok mellett találunk. Az ingatlant könnyen megközelíthetjük mind a díjfizetés nélküli parkoló felől, mind pedig a kerékpárút irányából.

Kiváló közlekedési adottságok jellemzik a környéket, így ideális választás mind az autóval közlekedők, mind pedig a tömegközlekedést részesítők számára. A közelben elérhető a KÖKI áruház, valamint könnyedén megközelíthetőek a metró-, busz- és vasúti pályaudvarok, valamint a Volán járatok.

Az Üllői út felől is könnyen megközelíthető a hely, így bármilyen irányból érkezőknek ideális lehetőséget kínál az elhelyezkedés.

Az épület közvetlen közelében található a kispesti piac, mely kiegészítő szolgáltatásokat és lehetőségeket kínál az itt dolgozóknak és a vásárlóknak egyaránt.

Az ingatlant korábban különböző tevékenységekhez használták, mint például fodrászat, iroda vagy legutóbb só játszóház, ami mutatja az ingatlan sokoldalúságát és alkalmazkodó képességét a különböző üzleti tevékenységekhez.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 220 000 Ft/hónap
Méret: 60 négyzetméter
Azonosító: 11358916
Irodai azonosító: 13533
Cím: XIX. kerület, Kosárfonó utca
Emelet: Földszint
Jelleg: Üzlethelyiség
Helyiségek: 1

Egyéb jellemzők

  • Lift

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra