Kiadó iroda/üzlethelyiség Budapest I. ker 1 750 Euro

Leírás

EGYEDI ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ UTCAFRONTI ÜZLETHELYISÉG AZ I. KERÜLETBEN

Gellért-hegy lábánál, a rendkívül jó közlekedésű és nagy forgalmú, így kitűnő marketing értékkel bíró Hegyalja úton található, összesen 240 nm alapterületű különleges adottságú üzlethelyiség 1750 EUR/hó bérleti díj + rezsi költség mellett kiadó.

Az üzlethelyiség több utcafronti bejárattal rendelkezik, szükség esetén akár közvetlenül előtte is meg lehet állni rakodás céljából. A környéken számtalan kiváló parkolási lehetőség áll rendelkezésre közterületen.

A földszinti üzlethelyiség hosszan elnyúlik és leköveti az utca ívét, belső kialakítása is ennek megfelelő. A több egymásba fűződő helyiségből álló egység lehetne akár EXKLUZÍV ÜZLET, IRODA, SZOLGÁLTATÓ VAGY SZÓRAKOZTATÓ EGYSÉG. Könnyen kialakítható lenne itt egy BEMUTATÓTEREM, melyhez a szükséges iroda és RAKTÁR felület is rendelkezésre állna. De lehetne itt KÖLCSÖNZŐ, SZERVIZ, NYELVISKOLA, NYELVSTÚDIÓ, KOZMETIKAI SZALON vagy MASSZÁZS-SZALON is.

Az ingatlan elsősorban egyben kiadó, de megegyezés alapján külön is bérelhető egy 91 nm alapterületű és egy 149 nm alapterületű része.

Az ingatlan elektromos redőnyökkel és riasztóval felszerelt, ipari árammal rendelkezik, a tulajdonos az elektromos vezetékeket 3 évvel ezelőtt cseréltette ki. Az ingatlan közös költsége mindössze 17 ezer Ft, a rezsi költségek (víz, villany, gáz) egyedi mérőórák alapján fizetendőek.

A kiváló lokációnak köszönhetően könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, a 8E, 108E, 110, 112, 908 buszok megállója mindössze pár perc séta távolságra található.
Személygépjárművel 5 percnyi távolságra a Gellért-hegy, az Erzsébet híd budai hídfője, valamint a BAH-csomópont is, ahonnan az M1 és M7 autópályák már könnyen és gyorsan elérhetőek.

Minimum bérleti időszak: 12 hónap, azaz egy év, szükséges kaució: 2 havi.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a különleges üzlethelyiség, vagy bármilyen kérdése merülne fel, esetleg szívesen megtekintené az ingatlant, természetesen állok szíves rendelkezésére akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 1 750 Euro/hónap
Méret: 240 négyzetméter
Azonosító: 11253847
Irodai azonosító: 289677
Emelet: Földszint
Jelleg: Üzlethelyiség

Egyéb jellemzők

  • Lift

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra