Eladó telek/földterület Mogyoród 20 900 000 Ft

Leírás

CasaNetWork Gödöllő Ingatlaniroda kínálatában eladó építési telek Mogyoród Tölgyes-Bolnoka részén, Szent Jakab parkfalu közvetlen szomszédságában

945m2 (12m x 79m) telek eladó fantasztikus helyen. A telek 2 utcára nyílik: a Közép utca és a Bolnoka utca határolja, földúton megközelíthető.

Kitűnő levegő, madárcsicsergés, a város zajától távol, mégis mindenhez közel.

Belterületi telek, villany bevezetve, a víz és a csatorna a telken belül van, gáz nincs. Jelenleg hobby kertként funkcionál, csodálatosan ápolt, művelt, mondhatni "mintakert". Számos termő gyümölcsfa (barack, alma, szilva...), szőlő, ribizli, füge, naspolya  ami a telek értékét növeli leendő tulajdonosa számára. A telken van egy 30m2 alapterületű, pincézett, jó állapotú, stabil tégla ház műanyag ablakokkal. Kiválóan hasznosítható felvonulási épületként, pihenőházként, tárolóként, vagy bővítésre egyaránt. A házba csak a villany van bevezetve réz vezetékekkel. 

A telek

  • Övezeti besorolása: kertvárosias lakóterület (Lke6)
  • Beépíthetősége: 20%
  • Beépítési módja: oldalhatáron álló
  • Legkisebb zöldfelület mértéke: 60%
  • Legnagyobb épületmagasság: 5m
  • Főépület lakásszám telkenként: 2 (L=T/400)

Tulajdonlapi megnevezése: belterület, kivett hétvégi ház, udvar. 

Közlekedése kitűnő, a HÉV megállója 1 km-en belül van, gyalogszerrel is 8-10 perc, míg az M3-as autópálya vagy a 3-as főút is néhány perc alatt elérhető.

Ajánlom a csendet, természetet kedvelőknek. Hívjon bizalommal! Ingyenes hitel tanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére! CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk

Telek/földterület részletei

Ár: 20 900 000 Ft
Méret: 945 Négyzetméter
Azonosító: 11368764
Irodai azonosító: 166401697
Telek: 945 Négyzetméter
Csatorna: Telken belül
Gáz: Nincs
Villany: Telken belül
Víz: Telken belül