Eladó telek/földterület Budapest III. ker 61 700 000 Ft

Leírás

Az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. (1033 Bp. Mozaik u. 7.) egyfordulós nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat tulajdonában álló üres és felépítményes telekingatlanok tulajdonjogának értékesítésére Budapest Főváros III. kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének és Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottságának határozatai alapján

Budapest III. 62421 hrsz. (Szentendrei út 325.)
Lakóövezetben, Csillaghegy hegy felőli részén, a Szentendrei út és a Mátyás király út kereszteződéshez közel található 975 m2 területű, összközműves, téglalap alakú telek, mely sík felszínű. Az ingatlan közterület kapcsolattal rendelkezik, aszfaltozott úton megközelíthető, a közterületről gépjármű behajtó ki van alakítva. Alapterülete kiváló, de viszonylag keskeny telek (kb. 9 méter). A telken jelenleg van egy utcafronti irodaépület (ingatlan-nyilvántartásban nem szerepel), egy romos, tető nélküli raktárépület és egy lakóház. Utóbbi kettő szerepel a helyszínrajzon is.
A lakóház komfortos, felújítással használható is, 2 szobás. Az iroda szintén komfortos, részben használható állapotú, a két felépítmény nettó összterülete 86 m2. Az épületek egyszintesek, magastetősek, a padlástér nincs beépítve. A meglévő épületek védettség alatt nem állnak, szabadon bonthatóak. Bontás esetén a telken egy főépület helyezhető el.
Az ingatlan teljesen közművesített, az iroda és a lakás külön elektromos áram bekötéssel rendelkezik, de a mérők a birtokba adásig leszerelésre kerülhetnek az igen magas közületi alapdíjak miatt.
Az ingatlan kerített, utcafronton kétszárnyú kapuval zárva. A telek kisrészben szeméttel szennyezett, részben gondozott, ingóságok a lakóépületben még találhatóak. Az ingatlan jelen állapotában kerül majd birtokba adásba.

Az ingatlan paraméterei:
Cím: 1039 Budapest, Szentendrei út 325.
Hrsz: 62421
Megnevezése: kivett lakóház, udvar, gazdasági épület
Területe: 975 m2
Irányár: 61.700.000,- Ft (ÁFA mentes)
Pályázati biztosíték (bánatpénz): 6.200.000.- Ft
Övezeti besorolás: Le-2/HZO-2.
A telek beépíthetőségének paramétereit az ÓBÉSZ tartalmazza.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. Értékesítési, Helyiség- és Telekhasznosítási Osztályon lehet kérni, valamint a pályázat teljes szövege megtekinthető a cég honlapján.

Telek/földterület részletei

Ár: 61 700 000 Ft
Méret: 975 Négyzetméter
Azonosító: 11246623
Cím: Szentendrei út 325.
Telek: 975 Négyzetméter

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra