Eladó telek/földterület Budapest III. ker, Békásmegyer, 5 280 000 Ft

Leírás

Az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. (1033 Bp. Mozaik u. 7.) egyfordulós nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat tulajdonában álló üres és felépítményes telekingatlanok tulajdonjogának értékesítésére Budapest Főváros III. kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének és Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottságának határozatai alapján

Budapest, III., 65276 hrsz.
A tárgyi ingatlan Békásmegyer-Ófalu területén, a Békahát dűlő és az Óbarack utca között található, már külterületen. Közterületi kapcsolattal rendelkezik, gépjárművel a Békahát dűlő felől a 65290 hrsz.-en át mezőgazdasági földúton és szolgalmi úton megközelíthető. Az Óbarack utca felől csak egy nehezen járható, gazos gyalogosösvény van. Övezeti besorolása miatt csak gazdasági épület helyezhető el rajta (3 %-os beépíthetőség, kb. 53 m2). Minden építményhez geotechnikai felülvizsgálat szükséges. Érdemben csak hobbykerti vagy rendes mezőgazdasági jellegű művelésre alkalmas. Kisebb (131 m2) ELMŰ vezetékjog (középfeszültségű elektromos távvezeték és védőtávolsága) terheli a telek első harmadában, jól látható módon. A telkünkön hivatalos helyszínrajzon is feltüntetett felépítmény van, egy fémszerkezetű garázs, mely a Békahát dűlő felőli oldalon található. A felépítményhez Eladónak kulcsa nincs. A terület nagyobb részén, az Óbarack utca felé bozótos, beerdősült, a Békahát dűlő felé gondozottabb. Közművei nincsenek, azok közül az utcán is csak az elektromos áram érhető el. A telek az oldalsó szomszédok irányában nem kerített, a gondozottság is ebből adódik. Az ingatlan keskeny, hosszú, kétirányú lejtéssel is rendelkezik.

Az ingatlan paraméterei:
Cím: Budapest, III ker., Békahát dűlő – Óbarack utca között
Hrsz: 65276
Megnevezése: Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület
Területe: 1.774 m2
Irányár: 5.280.000,- Ft (ÁFA mentes)
Pályázati biztosíték (bánatpénz): 500.000.- Ft
Övezeti besorolás: Mk-1 (mezőgazdasági terület)
A telek beépíthetőségének paramétereit az ÓBÉSZ tartalmazza.
Az ingatlan a kerítések miatt nem járható be, a Békahát dűlő felöli oldalon a garázsról ismerhető fel.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. Értékesítési, Helyiség- és Telekhasznosítási Osztályon lehet kérni, valamint a pályázat teljes szövege megtekinthető a cég honlapján.

Telek/földterület részletei

Ár: 5 280 000 Ft
Méret: 1 774 Négyzetméter
Azonosító: 11391913
Cím: Békahát dűlő
Városrész: Békásmegyer
Telek: 1774 Négyzetméter
Jelleg: külterület

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra