Eladó telek/földterület Budapest III. ker, Rómaifürdő, 36 090 000 Ft

Leírás

Az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. (1033 Bp. Mozaik u. 7.) egyfordulós nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat tulajdonában álló üres és felépítményes telekingatlanok tulajdonjogának értékesítésére Budapest Főváros III. kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének és Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottságának határozatai alapján

Budapest, III., 23029/8 hrsz. (Rozália utca)
A tárgyi ingatlan Mocsárosdűlő Rómaifürdő felé eső szélén, a Rozália utcában található, belterületen. Közterületi kapcsolattal rendelkezik, gépjárművel aszfaltos útról megközelíthető. Övezeti besorolása szerint a telek önállóan beépíthető, azon egy kisebb lakóépület elhelyezhető. Közműbekötései nincsenek, de az utcában, az ingatlan előtt minden közmű megtalálható.
Az ingatlan 2023. őszéig közterület besorolású volt.
A telket mindeddig és jelenleg is a részben szomszédos 23030/3 hrsz.-ú ingatlan (Hotel Rozália) használta, használja saját területéhez kerítve, évente megújuló közterülethasználati szerződés keretében, éppen ezért a terület gondozott, azon felépítmény nincs, csak néhány fa található rajta. Egyes fák a telek beépíthetőségét megnehezíthetik, Óbuda-Békásmegyer területén a fás szárú növényke kivágása engedélyhez és visszapótláshoz kötött! A kerítést és a kaput a használó létesítette, azt, ha akarja, el is bonthatja. A telekszomszéd érdekelt az adásvételben is.
Az ingatlan kiürítéséért Kiíró nem szavatol, szükség esetén az ingatlan jogcímnélküli használattal terhelten kerül átadásra a leendő Vevő felé, ebben az esetben helyszíni birtokba adás nem is lesz.

Az ingatlan paraméterei:
Cím: Budapest, III. Rozália utca
Hrsz: 23029/8
Megnevezése: Kivett beépítetlen terület
Területe: 480 m2
Minimál ár: 36.090.000,- Ft + ÁFA
Pályázati biztosíték (bánatpénz): 4.600.000.- Ft
Övezeti besorolás: Lke-1/SZ-N2
A telek beépíthetőségének paramétereit az ÓBÉSZ tartalmazza.
A telek az utcáról jól szemlézhető.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. Értékesítési, Helyiség- és Telekhasznosítási Osztályon lehet kérni, valamint a pályázat teljes szövege megtekinthető a cég honlapján.

Telek/földterület részletei

Ár: 36 090 000 Ft+ÁFA
Méret: 480 Négyzetméter
Azonosító: 11391909
Cím: Rozália utca
Városrész: Rómaifürdő
Telek: 480 Négyzetméter
Besorolás: Építési telek
Jelleg: belterület

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra