Eladó lakás Velence 72 990 000 Ft

Leírás

Eladó egy 2024-ben épült, napfényes, újépítésű ingatlan Velencén. A két hálószobás lakás, amerikai konyhás nappalival, az első emeleten helyezkedik el, tökéletes választás lehet pihenésre vagy állandó lakhatásra egyaránt. Az elektromos fűtéssel és elektromos redőnnyel felszerelt, minőségi otthon kellemes környezetben várja új tulajdonosát.
Ebben a lakásban nemcsak egy ingatlant vásárol, hanem egy új életstílust, ahol a kényelem és a nyugalom állnak a középpontban. Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye meg az első lépést az új otthona felé!
Az ingatlan előnyös elhelyezkedése révén Velence városának nyugodt, ugyanakkor könnyen elérhető részén található, így a helyi látnivalók, boltok, és szabadidős tevékenységek mindössze rövid sétatávolságra vannak. Két hálószobája kellő privát teret biztosít még hosszabb tartózkodás esetében is, legyen szó családokról vagy baráti társaságokról. A nyitott terek és a praktikus tervezés által biztosított kényelem mindennapos élménnyé teszi az itt tartózkodást. A lakás fényviszonyai kiválóak, a nap bármely szakában természetes fény árasztja el a tereket, ezáltal nemcsak otthonos, de energikus környezetet is teremt. Az elektromos fűtés biztosítja a téli hónapokban a meleget, míg a nyári hónapokban az elektromos redőnyök kínálják a szükséges hűvöset és privátszférát.
Érd.:Sohan Ágnes +36 70 3852599

Referencia szám: LK012355-NOK

Lakás részletei

Ár: 72 990 000 Ft
Méret: 66 négyzetméter
Azonosító: 11433051
Irodai azonosító: LK012355-4753800
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Ingatlan állapota: Épülő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: Új építésű
Kilátás: kertre néző
Egész szobák: 3

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra