Eladó lakás Budapest XX. ker 49 900 000 Ft

Leírás

Pesterzsébet központi részén elhelyezkedő 3-dik emeleti panellakás



Csendes, rendezett, liftes lépcsőházon keresztül közelíthető meg. Az ingatlanban megtalálható 3 szoba, egy világos konyha: egyedi tervezésű konyhabútorral, ami a vételár részét képezi, közlekedő, fürdőszoba és külön wc. A lakáshoz tartozik egy 6 nm-es tágas erkély és az emeleten minden lakás számára van egy közös szárítószoba, így a téli időszakban elkerülhető a lakás penészesedése.

Az ingatlan az elmúlt években egyéb felújításokon esett át, mely során modernizálásra kerültek a burkolatok és új hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, illetve külső hőszigetelés munkálatai folyamatban vannak, november elején várhatóan befejeződnek a munkálatok.

Az otthon melegét radiátoros központi fűtés biztosítja, amely gazdaságos lehet egy nagy család számára.

Közös költség: 40.000 ft, ami tartalmazza a felújítási részletet, felújítási alapot, biztosítást és a szemétszállítási díjat.

Mivel központi részen helyezkedik el, így a mindennapi élethez szükséges Óvoda, Iskola, Korház, Kormányablak, Hivatal, Aldi, Lidl, Penny, Gyógyszertár a közelben megtalálhatóak.

Közlekedés szempontjából frekventált helyen van:

Boráros Tér: 224,244E,223,223E buszokkal 20 perc alatt, vagy a 2b villamossal 35 perc alatt megközelíthető, illetve a Határ út 148, 66, 66E buszokkal 15 perc alatt megközelíthető.

Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel és CSOK Plusz tanácsadással, valamint teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt! Bővebb információért, megtekintési időpontért keressen bizalommal!

Lakás részletei

Ár: 49 900 000 Ft
Méret: 65 négyzetméter
Azonosító: 11433201
Irodai azonosító: 19892
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Házközponti
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra