Eladó lakás Budapest XVIII. ker 74 900 000 Ft

Leírás

Tulajdonostól eladó Budapest XVIII. kerület, Pestszentlőrincen, a közkedvelt Lónyaytelepen a Széchenyi István utcában egy 3 szobás, 90 nm-es házrész. A telken lévő két épületben összesen 5 lakás van, a hirdetett ingatlan a bal oldali épület teljes földszintjén található.  A megosztási szerződés alapján a lakáshoz tartozik mintegy 100 nm saját elszeparált, gondozott kert, illetve egy kb. 12 nm-es alápincézett melléképület is. A lakók barátságosak, közös költség nincs. 
A lakásban az elmúlt években többek között kicserélésre került a teljes víz és csatornahálózat, új hidegburkolatot kapott a vizesblokk, az étkező, az előszoba és a fedett veranda is. A külső nyílászárók többrétegű hőszigetelt műanyag ablakokra és ajtókra lettek cserélve, ezzel jelentősen nőtt az egyébként is jó hőháztartás, amelynek köszönhetően nemcsak a fűtésköltség alacsony, hanem nyáron sincs szükség klímára. A körbeszigetelt ház nagyméretű utcafronti ablakán lévő zsalugáter mediterrán hangulatot kölcsönöz az épületnek, amit a homlokzat színei is kiemelnek.
A lakás belmagassága 3 méter felett van, ami a tágas folyosóval együtt nagypolgári jelleget sugall. A két épületet összekötő folyosóról a buja kertre néző fedett verandán keresztül jutunk el a világos előszobába, majd a tágas étkezőbe, ahol 8 személy részére is elég férőhely jut az étkezőasztalnál. Jobbra a konyha, balra az étkezővel egybenyitott társalgó/nappali található, amelynek közvetlen kijárata van a verandára. 
A folyosóról nyílik további két tágas, külön bejáratú, de középen akár össze is nyitható szoba, valamint a szabadonálló kádas fürdőszoba, amellyel szemben a folyosó végén van egy másik másik kijárata is a lakásnak. 
Az ingatlan jó lokációjának köszönhetően a pár perces sétára található Pestszentlőrinci vasútállomásról a 30 percenként közlekedő vonatokkal a Nyugati pályaudvar 20 perc alatt elérhető, illetve a KÖKI Terminál, M3-as metró vonattal 5, busszal 10 perc távolságra van. A közelben általános és középiskola, óvoda, orvosi szakrendelő is található, valamint több nagyobb üzlet (Lidl, Spar) és a Lőrinci Piac is csak pár buszmegállóra van. 
A per-és tehermentes, de hitelezhető ingatlan előzetes egyeztetést követően akár hétköznap is megtekinthető. Ingatlanosok kérem ne keressenek!   

Lakás részletei

Ár: 74 900 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11382468
Rezsi: 30 000 Ft/hó
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 3

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra