Eladó lakás Budapest XVII. ker, Rákoskeresztúr, 48 900 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok a XVII. kerület frekventált részén egy ritkaságnak számító, nappali + 3 szobás, belső kétszintes, tégla építésű lakást.

Az ingatlan 2000-ben épült, mely egy 1997-ben megépített társasház, utólagos szintráépítésének köszönhetően egyedi megjelenést és harmóniát sugároz az egész ház tekintetében.

A lakásba belépve magával ragad a világosság, a remek térkihasználás és a gyönyörű panoráma, melyben a nappaliból, a konyhából és 3 emeleti szobából is gyönyörködhetünk.

Az elmúlt két évben a praktikusság elvét figyelembe véve a konyha teljes átalakításon esett át, mely magába foglalja az új konyhabútort, a tűzhely és a sütő cseréjét is.
A szobák új laminált burkolatot kaptak, valamint az alsó szinten az ablakcserék is megtörténtek, mely kiegészült a szúnyoghálók és árnyékolás felszerelésével.
A konyha és a nappali között ötletesen egy szakaszon a válaszfalat minőségi módon megnyitották, mely a térérzetünket tovább fokozza amúgy is remek elrendezésű lakásban.

A fürdőszoba korszerűsítése érdekében már beszerzésre került az új kád és az új mosdó is, melynek beszerelése megegyezés kérdése.

Az emeleten a kényelmes közlekedőből 3 külön bejáratú szoba érhető el, melyek könnyedén egybe is nyithatók.

A ház kívülről szigetelt, a lépcsőház tiszta és barátságos. Pénzügyi szempontból a társasház rendezett keretekkel rendelkezik, hitelt nem fizet, így az új lakó nem örököl meg korábbi kivitelezésből származó többletköltséget.

Ha kérdése lenne, vagy megtekintené ezt a kedves és tisztességes tulajdonos birtokában lévő ingatlant, úgy forduljon hozzám bizalommal és mindenben segítek.

Lakás részletei

Ár: 48 900 000 Ft
Méret: 64 négyzetméter
Azonosító: 11379472
Városrész: Rákoskeresztúr
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota:
Kilátás: utcai
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra