Eladó lakás Budapest XVII. ker 41 900 000 Ft

Leírás

XVII. Kerület Pesti úton eladó egy tehermentes ,jó adottságokkal rendelkező, 51 nm-es 2 egész félszobás 3. emeleti tehermentes jó állapotú, 4,5 nm-es erkéllyel rendelkező észak -keleti fekvésű panellakás.A szobák teljesen különállóak,így kisgyerekes család esetén a gyerkőcök nyugodtan tudnak játszani,aludni,tanulni. A fürdőszoba zuhanykabinos, külön helyezkedik el a WC.A lakás teljeskörű felújításon esett át - szalagparketta,járólapcsere,nyílászárócsere,fürdőszoba + WC felújítás,csempézés. Nyílászárói műanyagok redőnnyel  ellátottak,az egyik szobán szúnyogháló is felszerelt. Csupán egy tisztasági festéssel azonnal költözhető az állapota.A társasház 10 emeletes, 1984-es években épült.A  lépcsőház tiszta és kulturált, dupla lifttel felszerelt. A zárt folyosón,ahol teljes biztonság van,hiszen csakis az ott lakók tudnak bemenni a folyosóra  5 lakás található.  Fűtéséről távfűtés gondoskodik ,4 db vízórával felszerelt. A szobákban szalagparketta van, a további helyiségek járólaposak.
Az egyik szobában hűtő-fűtő klíma üzemel. 
Közös költsége 12.000 forint/hó ami tartalmazza a lépcsőház takarítását, világítását, fűtését, biztosítását , a szemét elszállítását és a közös képviseleti díjat is.
Az egész lakótelepen 24 órás térfigyelő kamera működik, autóval közterületen a ház előtt lehet parkolni ingyenesen.
A lakás teljesen  tehermentes.
Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek. Tesco,Aldi,Lidl,Penny,Roosman,Média Markt,DM,Spar,M'CDonalds,KFC,Burger King, 2 buszmegállóra a Rákosközpont,ahol számos üzlet,bank és piac is megtalálható! 2 percre van a már ismertté vált Riz Levente Sportlétesítmény valamint mellette a gyönyörű park ,ahol nyugalomban lehet sétálni,pihenni.! A lakás közvetlen környezetében számos kis üzletet is megtalálnak. Ideális választás egyedülállóknak, családoknak, fiatal illetve idős pároknak, befektetőknek is egyaránt.CSOK igénybe vehető!

Lakás részletei

Ár: 41 900 000 Ft
Méret: 51 négyzetméter
Azonosító: 11376639
Cím: Pesti út
Erkély mérete: 4.00 négyzetméter
Rezsi: 25 000 Ft/hó
Emelet: 10. emelet
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota:
Építési év: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Bútorozott: Nem bútorozott
Kilátás: utcai
Kert: Nincs
Egész szobák: 2
Nappalik: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra