Eladó lakás Budapest XIX. ker 37 990 000 Ft

Leírás

Állapota átlagos frissített elemekkel!
A 8. emeleti elhelyezkedésnek köszönhetően a lakásból lenyűgöző kilátás nyílik a környékre, ami különleges atmoszférát kölcsönöz az otthonnak.
Az ingatlan területe 59 négyzetméter, amely három szobából áll.
A 8. emeleti elhelyezkedésnek köszönhetően a lakásból lenyűgöző kilátás nyílik a környékre, ami különleges atmoszférát kölcsönöz az otthonnak. Az lakás állapota átlagosnak mondható, de a tulajdonosok gondoskodtak arról, hogy a fontos elemeket frissítsék. A radiátorok cseréje megtörtént az ablakok is modern műanyag nyílászárókra lettek cserélve, ami hozzájárul a zajcsökkentéshez és a hőszigeteléshez. Minden ablakon redőny található, ami lehetővé teszi a fény beáramlásának szabályozását és a magánélet megőrzését. A Simonyi Zsigmond utca kiváló választás mindazok számára, akik egy csendes és rendezett környéken szeretnének élni, ugyanakkor könnyen hozzáférni a város központjához és az elérhető kényelmi szolgáltatásokhoz. A környék jól ellátott üzletekkel, éttermekkel és zöldterületekkel rendelkezik, így mindennapi szükségletei könnyen elérhetők.
Az ingatlan ideális választás lehet fiatal pároknak, kis családoknak vagy befektetőknek egyaránt. A 3 szoba lehetőséget ad a kényelmes elrendezésre és az otthon személyre szabására. A környék nyugodt jellege és a kiváló közlekedési lehetőségek miatt ideális lakóhely a városi életet élvezők számára.
Az ingatlan továbbá remek befektetési lehetőséget is kínál. A 19. kerület népszerű és fejlődő része, így az ingatlan értéke hosszú távon is növekedhet. Az ingatlan piaci bérbeadása is jó opció lehet, tekintettel a környék népszerűségére .
Ez a 19. kerületi lakás ideális választás azoknak, akik egy kényelmes otthont keresnek, kiváló elhelyezkedéssel a város szívében. Legyen szó lakhatásról vagy befektetésről, ez a lakás számos lehetőséget kínál.

Lakás részletei

Ár: 37 990 000 Ft
Méret: 59 négyzetméter
Azonosító: 11377966
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Központi
Ingatlan állapota: Átlagos
Kilátás: utcai
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra