Eladó lakás Budapest XIV. ker, Herminamező, 85 900 000 Ft

Leírás

Eladó egy csendes, kifejezetten jó beosztású, arányos méretekkel rendelkező, akár galériázható, 320cm belmagasságú, napfényes, tágas, kelet-nyugati fekvésű 98 nm-es, hatalmas thermo műanyag ablakokkal, redőnyökkel rendelkező, 4 külön bejáratú szobás, első emeleti, felújított lakás (házrész) a Czobor utca legjobb részén még a patakon innen.
A födémében 27 cm-es szigetelés, műanyag ablakok, vastag falak, részben 10 cm porothermmel burkolva, gázcirkósról fűtés és melegvíz-előállítás, radiátoros hőleadással. 7 éve D szigetelési osztály, a további szigetelések és ablakcseréknek köszönhetően ma vélhetően már jobb. Klíma nincs mert nem volt rá szükség. Ajtók újak, a közös helyiségekben az új járólapok egységesek. A tavalyi áram és gázfogyasztás 3 fővel lakva a lakást 25e Ft/hó, a kvótákon belül volt mindkettő, on-line munkavégzés és mindenféle spórolás nélkül.
Tartozik hozzá egy hátsó saját, 6 nm-es kiülős nagyon kellemes, a zöldbe nyúló terasz is, amely háznyi fákkal rendelkező zöldellő, madárbarát kertekre néz valamint egy 60 nm-nyi kertrész.

Lakás részletei

Ár: 85 900 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11391257
Városrész: Herminamező
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Kilátás: utcai
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra