Eladó lakás Budapest XIV. ker 115 000 000 Ft

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Figyelmébe ajánlom ezt a Zugló-Alsórákos csendes, kertvárosi részén, mégis könnyedén megközelíthető utcában lévő, saját KERTKAPCSOLATOS, teraszos lakást.

Az ingatlan a Pósa Lajos utcában található, jelenlegi formájában 2018-ban kialakított, újszerű állapotú, 3 lakásos társasházban. A lakás beépített bútorai, gépei és berendezései 2023-ban kerültek beépítésre. A lakás jelenleg egy terasz kapcsolatos tágas étkezőkonyhából, egy földszinti nappaliból és az emeleten 2 db élhető méretű hálószobából áll.

A vételár részét képezik a beépített szekrények (konyha, nappali, hálószoba, gardrób stb.), számos további bútor, mosó és szárítógép, illetve a konyhagépek is, illetve a pincében egy 8 nm-es tároló és a kapu előtti autóbeálló is. A kb. 75 nm-es hátsó, saját használatú kertben öntözőrendszer lett kiépítve, a kert intimitását a szomszéd felé babérsövény biztosítja, míg a végében magaságyás lett kialakítva.

Mivel nemrég volt festés, így az új tulajdonosnak szinte elég 1 bőrönd a költözéshez, de az eredeti alaprajzok szerint igény esetén megoldható a lenti részen egy harmadik lakó / dolgozószoba kialakítása is. A lakóterülete 75 nm + plusz a terasszal együtt 92 nm-es az ingatlan. CSOK+ igényelhető.

Fűtéséről és melegvíz ellátásáról gázcirkó gondoskodik. A fenntartási költségei nagyon alacsonyak, hiszen újak a nyílászárók, szigetelt az épület és nincs közös költség. A gáz átalány 15 000 Ft, míg a villany 7 350 Ft. Kiegészítő fűtés az összesen 3 db Fisher hűtő-fűtő klíma. Minden egyedi mérőórás, a villanyóra 3 fázisú. Az ingatlanban egy fürdőszoba (külön fürdőkáddal és épített zuhanykabinnal), szintenként külön WC, egy külön háztartási helyiség és egy földszinti gardrób is található.

Pár perc alatt megközelíthető a 77-es trolimegálló, amely menetrend szerint 13 perc alatt a Puskás Ferenc stadion M megállóhoz juttat minket, de 5-6 perc sétával elérhető az Egressy tér is, ahol a Nagy Lajos király úti villamosok megállója található.Az ingatlan per, teher és igénymentes, akár június 20-tól birtokbavehető.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne kertkapcsolatos lakásban, csendes, alacsony forgalmú zöldövezetben, mégis közel a belvároshoz élni.

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is, ha ajánlatom felkeltette az érdeklődését!

Lakás részletei

Ár: 115 000 000 Ft
Méret: 75 négyzetméter
Azonosító: 11392166
Irodai azonosító: LK091028-4658304
Cím: Budapest 14. ker.i eladó 75 nm-es lakás
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 6-10 éves
Kilátás: kertre néző
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma
  • Kertkapcsolat
  • Tároló

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra