Eladó lakás Budapest XIV. ker 113 490 998 Ft

Leírás

AKÁR AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLAN!!!!

Teljeskörűen befejezett, használatbavételi engedéllyel rendelkező, társasházi alapítással rendelkező új építésű társasház a Stefánia út közelében!

Budapest XIV. kerületében, a Stefánia út közelében a Stadionok szomszédságában, csendes, nyugodt környezetben, 659 m2 nagyságú telken, 20 lakásos társasház.
A hely kiemelkedő adottságait kihasználva, hangulatos építészeti megjelenésével kellemes, nyugodt és értékálló lakókörnyezetet biztosít jövendőbeli tulajdonosainak.
Az épületben 20 db lakás kerül kialakításra 31-120 m2 közötti méretben.
A földszinten teremgarázs kerül kialakításra, az emeletekre 3-5 lakás lett tervezve. A lakások középfolyosóról nyílnak, összetételük változatos. Az utcai lakások loggiákkal rendelkeznek, az udvarra pedig erkélyek néznek.
A tetőtér szintjén az udvar felől nagyobb méretű visszahúzott tetőterasz található.

Burkolatok: laminált parketta, vizes helyiségekben, függőfolyosón, lépcsőházban greslap. A külső teraszok, erkélyek fagyálló greslap burkolatot kapnak.
A gépkocsi behajtó simított betonfelülettel ellátott.
Nyílászárók: 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel készülnek.
A biztonsági bejárati ajtók több ponton záródnak.
A homlokzati ablakok redőny előkészítéssel (beépített redőnytok elhelyezése) kerülnek kialakításra.
A beltéri ajtók dekorfóliás felülettel.
Fűtés központi fűtést biztosítunk 1 db Viessman Vitodens 200-W típusú, kondenzációs üzemű, fali gázkazán beépítésével. A tervezett hőleadók, beépített szelepes acéllemez radiátorok, míg a fürdőkben csőradiátorok.levegő-víz hőszivattyú

Lift: Az épületben 8 személyes, minden szinten megállóval rendelkező 630 kg teherbírású személyfelvonó kerül beépítésre.

Parkolás Személygépkocsik behajtására az utca felőli garázskapu behajtón keresztül lesz lehetőség. A lakásokhoz tartozó parkolók a földszinten helyezkednek el 8 db parkológépen 16 db személygépkocsi és 1 db különálló, mozgáskorlátozottak részére kialakított beálló, összesen 17 db.
Ár: 4.000.000,-Ft/db

A közlekedés kiváló, a 75-ös és 77-es trolibusz járat, az 1-es villamos, valamint az M2 metró megállója sétatávolságra található. A Puskás Aréna, Papp László Budapest Sportaréna és egyéb sportlétesítmények közelsége miatt nemcsak a saját felhasználású, hanem a befektetési célú, bérbeadásra szánt lakóingatlanokra is kiválóan alkalmas.

Lakás részletei

Ár: 113 490 998 Ft
Méret: 80 négyzetméter
Azonosító: 11371839
Irodai azonosító: LK039242-4617934
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Épülő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: Új építésű
Kilátás: utcai
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra