Eladó lakás Budapest XIII. ker, Újlipótváros, 85 000 000 Ft

Leírás

Eladó egy 62m2es +30m2 galériás lakás a Visegrádi utcában!

A ház a XIII. kerületben, Újlipótvárosban található. Csendes, szép környezet, déli fekvés, kertészek által karbantartott angol kertre néző nappali.
Teljeskörűen - belsőépítész által megtervezett – saját részre felújított öröklakás. Hivatalosan 2 szobás lakás, de tágas nappalival, amerikai konyhával, hálószobával
és 1 db hálófülkével( saját wc-vel, mosdóval).
A fürdőszobában szintén van wc. A lakás 30m2 fekvő galériával épített, igényesen, fiatalosan kivitelezve. Minden vizesblokkban és a konyhában önálló elszívó van beszerelve. A felújítás folyamatosan volt fotókkal dokumentálva.
Az aljzat modern hő és hangszigetelt technológiával készült. Ezzel is sikerült elérni a jó hőtechnikai tulajdonságot. Komplett nyílászáró cserék , műanyag ablakok, szúnyoghálóval , redőnyökkel ( redőnyöknél lehetőség van elektromos mozgatás kiépítésére ) . Fűtés : hőszivattyúval ( H-tarifás óráról - fűtésre optimalizált légkondival) , tartalék fűtés nobo panellel, Melegvíz : okos bojlerrel - használatra optimalizált.
A fürdőben, nappaliban konyhában színes , rejtett led szalag biztosítja a jó hangulatot.
Folyosó figyelő kamera rendszernek előszerelése megtörtént. A konyha egyedi konyhabútorral és beépített vadonatúj gépekkel van extrán felszerelve.
A lépcsőházi függőfolyosók felújítása 3 ütemben zajlik. Két ütem már befejeződött és a harmadik ütem rekonstrukciója is folyamatban van.
A lakás kiválóan alkalmas rövidtávú kiadásra (Airbnb, az SzMSz nem tiltja), vagy hosszútávú kiadásra. A ház rendelkezik lifttel.
A közelben minden elérhető: Lehel piac, Westend bevásárló központ, Vígszínház, Margit sziget, Dunapart, jó tömegközlekedés.

Várom megtisztelő hívását, amennyiben a lakás felkeltette az érdeklődését!
Hívjon bátran, akár hétvégén is!

Lakás részletei

Ár: 85 000 000 Ft
Méret: 62 négyzetméter
Azonosító: 11368723
Városrész: Újlipótváros
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Hőszivattyú
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Luxus komfort
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Kilátás: kertre néző
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Klíma
  • Lift

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra