Eladó lakás Budapest XII. ker 57 000 000 Ft

Leírás

Néhány lépésre a Déli pályaudvartól, az Alkotás utcában, reneszánsz stílusban épült, dupla liftes ház második emeleti, lakása eladó.

Az épületről:

A hatemeletes épület a Nagyenyed utca felé nagy ívben követi az út vonalát, az Alkotás utca felől pedig lépcsőzetes kiugrással látható. Földszintje boltoknak ad otthont. Az épületet Murai Róbert, nejének rendelte meg, Ambrus & Hajnaly páros tervei alapján. Az 1929 -es évben elkészült társasházat napjainkban restaurálták. A tető, homlokzat felújítása mellett sor került a gépészet és a vezetékek korszerűsítésére is.

Lakásról :

A 45 nm-es lakást a második emeleten találhatjuk, amit egy szép lépcsőházon keresztül vagy lifttel közelíthetünk meg. A bejárat a körfolyosóról nyílik az előszobába, ahol balra rögtön a konyha található, külön tárolóval. A hosszú előszobából balra nyílik még a fürdőszoba, és külön toalett. A közlekedő végén a 20 nm nappali tárul elénk. Ablakai az egyirányú utcára néznek.
A lakás felújítást igényel. A legtöbb tulajdonos a hasonló elosztású lakást átépíti amerikai konyhás nappali (20 nm) + egy szobás ( 8 nm) otthonná. Átalakítási terv elérhető a galériában.
Rendkívül kedvező rezsivel rendelkezik a lakás. A fűtést gáz cirkó szolgáltatja, a melegvizet villanybojler. A belmagasság 3 m, ami megengedi a fekvőgalériák kialakítását, növelve az alapterületet.

Környék:

A lakás közvetlen közelében szolgáltatások egész sora érhető el: patikák, egészségügyi központok, kórház, bankok, bevásárlási és szórakozási lehetőségek is találhatók a környező utcákban, de a MOM Park is a közelben található.
A belváros az M2-es metróval a Széll Kálmán térről pár perc alatt elérhető, a Déli pályaudvarról pedig számos elővárosi vonat indul az agglomerációba, illetve egyéb közlekedési módok a távolabbi célpontok felé.
A hallgatók számára a környék a Testnevelési Egyetem, az ELTE Oktató- és Óvoda kara, valamint a Semmelweis Egyetem (SOTE) több intézménye miatt lehet népszerű. A zöldterületre vágyókat a Budai Sas-hegy Természetvédelmi terület, Gesztenyés-kert és a Gellért-hegy várja.

Lakás részletei

Ár: 57 000 000 Ft
Méret: 45 négyzetméter
Azonosító: 11020359
Cím: Alkotás utca
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 1

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra