Eladó lakás Budapest XI. ker 84 900 000 Ft

Leírás

KOMPAKT LAKÁS MADÁRHEGYEN, NAGY TERASSZAL, GARÁZZSAL ÉS TÁROLÓVAL

ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, MADÁRHEGYEN, EXKLUZÍV KÖRNYEZETBEN, első emeleti 47 nm alapterületű NAPPALI + 1 SZOBÁS lakás 26 nm TERASZ-kapcsolattal 84,9 M Ft irányáron eladó.

Ez a gyönyörű lakás szép panorámával rendelkező telken épült egy karakteres megjelenésű 4 lakásos társasházban, melynek külső homlokzatát az egyedi, nagyméretű színes üvegfelületek teszik különlegessé. Az épület megújuló energiát hasznosít, korszerű VIESSMANN levegő-hőszivattyús fűtésrendszerrel kombinált melegvíz tartály áll lakásonként rendelkezésre, ugyanakkor a hőszivattyúk kültéri egységei a ház bejárata mellett lettek elhelyezve. A lakás légkondicionált, az ablakokon motoros működtetésű alumínium redőnyök találhatóak, beépített szúnyoghálókkal.

A napfényes dél-keleti tájolású lakásba lépve a beépített konyhabútorral felszerelt nappali látványa tárul elénk, ahonnan tekintetünket azonnal magával ragadja a lakást körül ölelő terasz, amely a lakás minden lakóhelyiségéből megközelíthető. A bejárati ajtó melletti részen van lehetőség megfelelő bútorozással praktikus előszoba kialakítására, továbbá innen nyílik a vendég WC is. A konyha mellett jobb kéz felől találjuk a hálószobát, valamint a zuhanyzós fürdőszobát.

A lakáshoz tartozik a ház alatt található teremgarázsban egy TEREMGARÁZSHELY, melynek ára 6 MFt, valamint egy jó méretű (7 nm alapterületű) TÁROLÓ is, melynek ára 4 MFt. Az ingatlan teljes vételára ennek megfelelően 94,9 MFt.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A városrészben több kiváló oktatási intézmény is van. A szomszédos Gazdagréten rendelkezésre áll posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, buszmegállók. A közelben kisebb boltok, és szupermarketek megtalálhatóak (CBA, ALDI, SPAR). Az ELEVEN Center bevásárló központ és a Budaörsi hipermarketek (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, XXXLutz) 5 percnyi távolságra vannak autóval.

A belváros (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt megközelíthető, közvetlen buszjárattal elérhető a Kelenföldi és a Déli pályaudvar metróállomás, (M4-es metró vagy a 8E, 53, 108E, illetve 139 –es autóbuszok egyikével), a közeli M1 és M7 autópályákról pedig a teljes nyugati régióba eljuthatunk a városközpont érintése nélkül.

Ráadásul a környék páratlan kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában. A hatalmas cserjés-fás-bokros védett természeti területen élmény egy akár mindennapos séta, de érdemes túrázni a közeli hegyvidéki területen is. Szintén szenzációs kerékpártúrák kiindulópontja is lehet e városrész, ahol az egészséges és kiegyensúlyozott életmód könnyen megvalósítható.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik rendezett kertvárosi környezetre vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

Befektetési szempontból is kiváló választás lehet, a már megvalósult fejlesztések - például a 2021 szeptemberében nyílt ETELE PLAZA – mellett, az elkövetkező évek egyik kiemelkedő beruházása, a dél-budai szuperkórház is ezt indokolhatja.

Legyen Ön az első lakója ennek a madárhegyi ingatlannak!

Természetesen amennyiben ez a remek adottságokkal rendelkező lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Lakás részletei

Ár: 84 900 000 Ft
Méret: 47 négyzetméter
Azonosító: 10950755
Irodai azonosító: 283168
Cím: Zsázsa utca
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra