Eladó lakás Budapest XI. ker 48 200 000 Ft

Leírás

Hangulatos Otthon Kopaszi Gát Közelében!

Keresed az ideális otthont, ahol kényelmesen élvezheted a város pezsgését és a nyugodt otthoni atmoszférát? Ne keress tovább! Kínálunk neked egy bájos, felújított, de klasszikus stílusú lakást a Rátz László utcában.

Ez a hangulatos otthon 48 négyzetméteren terül el, két tágas szobával és külön fürdőszobával és WC-vel rendelkezik, ami kényelmet és privát tereket biztosít mindennapi életedhez. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a környező zöld területekre, és tökéletes helyszínül szolgál a reggeli kávé vagy esti pihenés számára.

A lakás magasföldszinten található, így könnyedén megközelíthető, ugyanakkor nyugodt és csendes környezetet biztosít az otthoni relaxációhoz. A szigetelt panelház hőszigetelése pedig kényelmes hőmérsékletet biztosít az év minden szakában.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mind a közlekedés, mind a szabadidős tevékenységek szempontjából. A Fehérvári úton található villamos megálló mindössze néhány lépésre van, a 4-es metró és a Bikás park pedig csupán 5 perces sétával elérhető. A közelben található egyetemek pedig ideális választássá teszik az ingatlant diákok vagy fiatal szakemberek számára.

Kopaszi gát csak egy kellemes sétára van innen, ahol a természet és a szabadidős tevékenységek összeolvadnak, így mindig van lehetőség friss levegőn való kikapcsolódásra.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Ez az ingatlan ideális választás kiadásra vagy saját otthonnak egyaránt. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést az új életének felé!

Lakás részletei

Ár: 48 200 000 Ft
Méret: 48 négyzetméter
Azonosító: 11379583
Irodai azonosító: 18227
Emelet: Magasföldszint
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 2

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra