Eladó lakás Budapest XI. ker 155 000 000 Ft

Leírás

SASAD KEDVELT RÉSZÉN, CSENDES UTCÁBAN, NAGY KERTTEL, MEDENCÉVEL ÉS SZAUNÁVAL RENDELKEZŐ LIFTES TÁRSASHÁZBAN ELADÓ EGY 140 NM-ES, N+ 3 SZOBÁS, TERASZOS DUPLEX LAKÁS, 155 M FT-ÉRT

A 2002-ben épült, 2x7 lakásos társasház épületei szépen karbantartottak. Belső, intim kertjében minden megtalálható, ami egy igazán luxus életérzéshez elengedhetetlen. Hatalmas úszómedencéje mellett szauna részleg is helyet kapott a hozzá tartozó zuhanyzóval.

A belső két szintes lakás újszerű állapotú, praktikus kialakítású, nappalija és terasza a belső kertre és a medencére néz.

A bejárati szinten helyezkedik el egy napfényes, amerikai konyhás/étkezős nappali, melyhez kapcsolódik egy 15 nm-es, hangulatos terasz. Ezen a szinten található még egy hálószoba saját fürdőszobával, valamint egy mosókonyha is.

Az ingatlan emeletén további két tágas hálószoba, egy zuhanyzóval és káddal is felszerelt fürdőszoba és mellékhelyiség került kialakításra.

A lakás felszereltségét tekintve is kiváló, minden szobája klimatizált, beépített bútorokkal felszerelt, nappalijában kandalló kiállás is rendelkezésre áll. Nyílászárói elektromos redőnyökkel felszereltek. Konyhája gépesített (mosogatógép, indukció főzőlap, beépített hűtő).

A lakáshoz tartozó teremgarázs hely, valamint a 10 nm-es tároló helyiség a vételáron felül további 10 M Ft.

Így az ingatlan teljes vételára: 165 M Ft.

A közlekedés kitűnő, a MOM Park valamint az M1/M7 autópálya kivezető szakasza pár perc alatt elérhető, buszmegálló néhány perc séta távolságra található.

Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik szeretik a wellness életérzést, a nyugalmat, kertvárosi környezetre vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

Lakás részletei

Ár: 155 000 000 Ft
Méret: 140 négyzetméter
Azonosító: 11362186
Irodai azonosító: 287907
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra