Eladó lakás Budapest X. ker, Népliget, 66 900 000 Ft

Leírás

Budapest 10. kerületben, a Taraliget lakóparkban, csodás kilátással, 2. emeleti, erkélyes lakás várja új tulajdonosát. A lakás alapterülete 57 nm. 2 külön szoba, előszoba, fürdő, étkező és nappali helyiségek állnak rendelkezésre. A nappaliból nyílik a 14 nm alapterületű fedett erkély. A lakás vételárába a konyhabútor és számos beépített bútor is beletartozik. A közös költség rezsivel együtt max 58 ezer havonta (ebben minden benne van). A lakáshoz kötelezően tartozik egy teremgarázsban található parkolórész is, külön helyrajzi számon. Ennek értéke a vételáron felül 3 millió ft. A teremgarázs bejárata távirányítással nyíló garázskapu, beállóhelyenként 1 db távirányítóval. A lakóparkban rendezett, parkosított környezet várja a hazaérkezőket, szökőkúttal, játszótérrel, kerti padokkal és kültéri parkolóhelyekkel. Éjszakai portaszolgálat biztosított.
Az épületben korszerű kondenzációs kazánról működő központi, radiátoros fűtés és melegvíz ellátó rendszer üzemel. A lakás fogyasztása (meleg víz, fűtés, villany) egyedi mérővel történik. Áram 32 A.
A lakópark tömegközlekedéssel és autóval is kiválóan megközelíthető. A belváros is kevesebb, mint 15 perc alatt érhető el tömegközlekedéssel. A gyalogosan közlekedők a 9-es autóbusszal eljuthatnak a belváros szívébe, a Deák térre, valamint a 28-as villamossal a Blaha Lujza térre. A lakóparktól három villamos megállóra van a Kőbánya alsó vasútállomás, ahonnan induló busz és villamos járatokkal Budapest különböző pontjai könnyen megközelíthetők. Népligeti autóbusz pályaudvar 10 perc. A közelben számos üzlet, szolgáltatás, közintézmény és bevásárló központ is van. Pár perc sétára található az idén újonnan átadott modern óvoda, illetve mellette az általános iskola.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a lakóparki lakás, kérem, keressen a megadott elérhetőségen.

Lakás részletei

Ár: 66 900 000 Ft
Méret: 57 négyzetméter
Azonosító: 11401628
Városrész: Népliget
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Elhelyezkedés: Lakópark
Kilátás: udvari
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra