Eladó lakás Budapest X. ker 56 900 000 Ft

Leírás

Eladó lakás Kőbánya szívében!

Kőbányán a Gergely utca elején eladó egy 74 nm-es, 3 szobás, jó állapotban lévő társasházi lakás. A társasház 2000-ben lebontásra került, csak az alapot hagyták meg, majd újraépítették és szigetelték. A háznak saját belső udvara van, amin keresztül elérhetjük a zárt lépcsőházat és abból a lakást.

A lakásba lépve az előszobával egybekötött közlekedőben találjuk magunkat. Innen érhető el a lakás összes helyisége, a 3 hálószoba, az étkezős konyha, a fürdőszoba és a WC is. Minden helyiség külön bejáratú. A szobák klimatizáltak. 2 szoba ablaka a ház belső udvarára néz, a harmadik szoba pedig a ház mögötti, szintén újszerű társasház belső udvarára ahonnan a kilátás gyönyörű. A fűtés és a melegvíz gáz cirkón keresztül érkezik, a fűtőtestek radiátorok.

A közös költség 19.000 Ft/hó.

Mivel a lakás Kőbánya központjában található, rendkívül jó az itteni közlekedés. A 217-es busz megállója pár tíz méterre található, de sétatávolságon belül van a Szent László tér is, amely Kőbánya egyik tömegközlekedési csomópontja.

Gasztronómiai szempontból is kivételes helyen található az ingatlan, mivel pár méterre helyezkedik el a méltán nevezetes Zila vendéglő és a kerület egyik legismertebb vendéglátóipari egysége a Toroczkó Étterem is. Sétatávolságon belül található továbbá élelmiszer-, és dohánybolt,
szépségszalon. A környéken található iskola, óvoda, templom, háziorvosi rendelő, pékség és tűzoltóság.

Kikapcsolódás szempontjából a közeli Csajkovszkij park remek lehetőségeket rejt magában, de a gyalog kb. 10 percre található Óhegy park is kiválóan alkalmas szabadidős tevékenységekre.

Referencia szám: LK080572

Lakás részletei

Ár: 56 900 000 Ft
Méret: 74 négyzetméter
Azonosító: 11345802
Irodai azonosító: LK080572-4576800
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 3

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra