Eladó lakás Budapest VIII. ker 54 900 000 Ft

Leírás

Az ingatlan azonnal elérhető!

Ez a magas színvonalon megvalósított társasház Budapest dinamikusan fejlődő részén található, közel a Mátyás térhez, a II. János Pál pápa térhez és a Teleki térhez. Kínálatunkban 1, 2, 3 és 4 szobás lakások találhatóak, melyek tökéletes választást jelentenek mind saját használatra, mind befektetésként.

H-II.2 lakás:
A lakás délkeleti tájolású, és az alábbi méretekkel rendelkezik:

Összterület: 38.5 m²
Előtér: 2.44 m²
Fürdő: 3.7 m²
Konyha, étkező: 7.04 m²
Nappali: 16.81 m²
Szoba: 8.52 m²

A fejlesztő vállalat a korábbi projektekhez hasonló magas színvonalon, gondos tervezéssel és kivitelezéssel biztosít lakhatási lehetőséget, kiemelve a funkcionalitást. Az épület modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszert, valamint korszerű gépészeti megoldásokat kínál.

A társasház földszintje plusz hat emelete összesen 37 lakást foglal magában. A parkolásról 13 kétszintes, hidraulikus, hangcsillapított parkoló gondoskodik 26 autó számára. Az épületben egy 13 személyes személyfelvonó szolgálja az emeletek közötti közlekedést. A lakások mérete 30 négyzetméteres garzontól kezdődik, a 100 négyzetmétert meghaladó tetőteraszos lakásokig terjed, változatos elrendezéssel és szobaszámmal. Az első emeleten található lakások kerttel és terasszal rendelkeznek, a felső szinteken lévő lakásokhoz terasz csatlakozik.

A társasház kitűnő helyen található, közel minden fontos infrastrukturális és szolgáltatási pont, mint például az Aréna pláza és a Corvin negyed. A tömegközlekedés kiváló; buszmegállók, villamosok és az M4-es metró is a közelben találhatók. A belváros gyorsan és könnyen megközelíthető, az M3-as autópálya pedig 10 percen belül elérhető.

Hiteligény esetén független hitelcentrumunk szívesen áll rendelkezésre.
A lakások megtekintése előzetes időpont egyeztetés alapján lehetséges. Vegye fel velünk a kapcsolatot a helyszíni megtekintéshez!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Lakás részletei

Ár: 54 900 000 Ft
Méret: 39 négyzetméter
Azonosító: 11348007
Irodai azonosító: 546609
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra