Eladó lakás Budapest VII. ker 83 900 000 Ft

Leírás

Eladó a 7. kerület központi részén, a Klauzál tér közelében egy 1. emeleti, világos, csendes, 3 szobás, 80 nm-es lakás.

I DO SPEAK IN ENGLISH CALL ME FOR FURTHER INFROMATIONS!

A lakást 10 évvel ezelőtt teljes körűen felújították, átalakították. Fűtése gázcirkóval megoldott, kicserélt fa ablakai jól szigetelnek. Belmagassága 3,89 m, fekvése dél-nyugati. A lakás összes szobája a belső udvarra néz, fekvése miatt naponta több órán át közvetlenül besüt a nap a lakásba.
A konyha és étkező az így összesen 30 nm-es nappaliban található. 2 különnyíló hálószobával rendelkezik a lakás, a nagyobb méretűben leválasztott gardróbhelyiséget is kialakítottak.
A fürdő nagyméretű, kád és zuhanyzó is van benne.Az épületen belül a folyosó végén található lakás, így más lakó az ablakok előtt nem megy el, sőt az ajtó mellett kis kiülős terasz is van így a környék nyüzsgése ellenére a belső udvari lakás kifejezetten csendes.

A földszinten óvoda üzemel, értelemszerűen csak hétköznapokon és napközben.A ház közepes állapotú, nevezetes 7. kerületi épület. Az épületbe 2 zárt ajtón keresztül lehet csak bejutni, ami fokozza a biztonságot.

A tetőt 2021-ben felújították, valamint modern liftet is beszereltek. A környéken számtalan szórakozási lehetőség, étterem és bár, valamint iskolák, óvodák, rendelő is található.
A Klauzál téri csarnok csak néhány lépésre van az épülettől.

A tömegközlekedési kapcsolatok szintén kiválóak: 74-es troli, 4-6-os villamos, 2-es metró és számtalan további tömegközlekedési lehetőség néhány perc séta távolságra.

Kerületi lakossági engedéllyel az utcán szerény éves díjért ingyen lehet parkolni, sőt nemrégiben kialakítottak csak a helyi lakosok számára használható parkolóhelyeket, amely nagymértékben csökkentette a parkolási gondokat. A lakást ajánlom a belvárosi nyüzsgést kedvelő fiataloknak, Budapestre költöző egyetemistáknak, a belvárost kedvelő kis családoknak. Befektetésként is érdemes figyelembe venni, hosszútávú kiadásra kifejezetten alkalmas.

További információkkal kapcsolatban várom megkeresésüket akár este, vagy akár hétvégén is!

Lakás részletei

Ár: 83 900 000 Ft
Méret: 80 négyzetméter
Azonosító: 11394499
Irodai azonosító: LK014908-4661101
Cím: 80 nm-es lakás eladó Budapest 7. ker.
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra