Eladó lakás Budapest VII. ker 59 200 000 Ft

Leírás

Eladó egy 52m2-es 2 szobás, felújított lakás a VII. kerületben, a Rózsák terénél!
Ez a tégla lakás egy három szintes épület második emeletén található.
Két külön nyíló szobája világos, tágas, jól elszeparált. Az ingatlan korábban két pici lakás egybenyitásával nyert élhető tereket, mely a nagy belmagasságnak köszönhetően, galéria kialakításával tovább növelhető.
A szobák fa parkettás, a konyha, étkező, fürdő járólapos burkolattal rendelkeznek. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, a fűtés konvektoros, a nyári melegeket pedig split klíma teszi elviselhetővé.
A bejárati ajtó, és az étkező nagy ablaka már új, műanyag nyílászáróra lett cserélve. A szobák fakeretes ablakai biztonsági ráccsal vannak ellátva.
A ház folyamatosan karbantartott, jelenleg is felújítási munkálatok zajlanak (a függőfolyosók statikai megerősítése és a járófelületek újraburkolása)
Az ingatlan elhelyezkedése és elrendezése miatt befeketetési célra is kiváló, egyetemisták, fiatalok részére könnyen kiadható.
A környéken iskola, óvóda, játszótér, boltok, gyógyszertár pár perces sétatávolságban megtalálható, így kisgyermekes család számára is ideális otthon lehet.
Központi elhelyezkedésének köszönhetően a város legtöbb része 30 percen belül megközelíthető tömegközlekedéssel: M2, M4, 4-6-os villamos, megannyi busz, troli és éjszakai járat megállóhelye a közelben.
Az utcában található iskola és kórház miatt (kevesebb társasház) a parkolás általában könnyen, és a házhoz közel megoldható.

Várom megtisztelő hívását, amennyiben a lakás felkeltette az érdeklődését!
Hívjon bátran, akár hétvégén is!

Lakás részletei

Ár: 59 200 000 Ft
Méret: 52 négyzetméter
Azonosító: 11397836
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Klíma

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra