Eladó lakás Budapest VII. ker 57 500 000 Ft

Leírás

***ERZSÉBET KÖRÚTHOZ KÖZELI JÓ ÁLLAPOTÚ, CSENDES LAKÁS KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT!***

Eladásra kínálok a VII. kerületben, az Erzsébet körút közelében egy 47 m2-es, felújított, amerikai konyhás, bútorozott, 3. emeleti lakást. A házban nincs lift, az ingatlan a legfelső emeleten található a zárható folyosó legvégén, s mivel közvetlen szomszédja nincsen, ezért nagyon csendes. Az ablakok a hangulatosan kialakított belső udvarra néznek, a délkeleti tájolásnak köszönhetően nagyon jók a fényviszonyok.
Az ingatlan felújítása során cserélve lettek a villanyvezetékek, a konyhában a gáz és vízvezetékek, új műanyag nyílászárók és klíma is beépítésre került.

A lakás 1/1 tulajdoni hányadú, tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!
Gépesített, a vételár tartalmazza a képen látható teljes bútorzatot, beépített gardróbszekrényeket.

A társasházban nagyon jó lakóközösség él, a közös képviselettel együttműködve odafigyelnek a karbantartásra, a szükséges felújításokat elvégzik a házban.

A körút közelségének köszönhetően pár perc sétára minden megtalálható, ami megkönnyíti a hétköznapokat, 4-6-os villamosmegálló 2 perc gyalogosan.
KIVÁLÓ LEHETŐSÉG ANNAK, AKI SZERETI A BELVÁROSI NYÜZSGÉST, DE MÉGIS CSENDES OTTHONRA VÁGYIK! Befektetésnek is tökéletes választás!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes kamatozású hitelt kínálunk, ügyintézésben pénzügyi kollégáink szívesen segítenek! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Hívjon a hét bármely napján, és tekintsük meg együtt új otthonát!

Lakás részletei

Ár: 57 500 000 Ft
Méret: 46 négyzetméter
Azonosító: 11417746
Irodai azonosító: M285542-4718999
Cím: Eladó 46 nm-es lakás Budapest 7. ker.
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: udvari
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Klíma

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra