Eladó lakás Budapest VI. ker, Terézváros, 83 000 000 Ft

Leírás

Az Operaháznál, világos, tágas terekkel rendelkező dupla-komfortos lakás

A külföldi és belföldi befektetők által kedvelt Belső-Terézvárosban, egyaránt közel az Operához és a Nyugati térhez, 1900-as évek elején épült átlagos/jó állapotú patinás épület - jelenleg a függőfolyosók felújítása van folyamatban - első emeletén 10 évvel ezelőtt teljes körűen felújított, megkímélt állapotában lévő, fényárban úszó, dupla komfortos lakás, mely kettéválasztható, eladó. Az utcára néző szoba ablakai hangszigeteltek, így csendes a lakás. Minden helyiség ablakos és szalagfüggönnyel felszerelt.
Jelenlegi állapotában is kialakítható két szeparált lakrész - kisebb ráfordítással -, a hall résznél leválasztva és még egy konyha kiépítésével a hallban. Másik lehetőség, két külön bejáratú lakás - a fürdőszoba ablaka korábban ajtó volt.
Az alapterületet a 4 méteres belmagasság miatt galéria kialakításával lehet növelni.
Közös költség: 18.000.-Ft/hó - vízóra van. Fűtés: kombi cirkó (gáz). Belmagasság: 4 méter.

Környezet: Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen 5-10 perces sétával többek közt az Opera, Operett, Nyugati tér, Oktogon és Szabadság tér is elérhető. A közelben számos étterem, szórakozóhely, kávézó és bolt található. A Városliget, Hősök tere az M1-es metróval, a 4-6-os villamossal pedig a Margitsziget is elérhető közel 10 perc alatt.

Közlekedés: Tömegközlekedés kiváló, a 70-78-as trolibusz, az M3-as és M1-es metró, a 4-6-os villamos megállói pár perces sétával elérhető. Parkolni az épület előtt lehet - fizetős övezet. A közelben parkolóház is található.

A lakás tágas otthonául szolgálhat, ugyanakkor befektetésnek is kiváló választás amellett, hogy rendelőnek és irodának is alkalmas beosztásának és elhelyezkedésének köszönhetően !

Lakás részletei

Ár: 83 000 000 Ft
Méret: 74 négyzetméter
Azonosító: 11376518
Irodai azonosító: 1008
Cím: Nagymező utca
Városrész: Terézváros
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Dupla komfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Kilátás: utcai
Kert: Nincs
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra