Eladó lakás Budapest VI. ker, Terézváros, 197 500 000 Ft

Leírás

Tágas, elegáns terekkel rendelkező, dupla erkélyes, értékálló ingatlan eladó a Diplomatanegyedben

Diplomatanegyedben, a Városligetnél, múzeumok szomszédságában, elegáns, gyönyörű fás Benczúr utcában, zárt lépcsőházból megközelíthető, liftes ház 1. emeletén - 2. emeleti magasságban - 153 négyzetméteres, szép állapotban lévő, műszakilag 12 évvel ezelőtt igényesen felújított, Daikin klímával felszerelt (3 éve), tágas terekkel rendelkező, dupla erkélyes és -komfortos lakás eladó. Az ablakok felújítottak, belső üvegük kétrétegű, hőszigetelt üvegre cseréltek.
A lépcsőház rendezett, tiszta, a liftet felújították és az épületben pár évvel ezelőtt kazáncsere történt. A ház jelentős megtakarítással rendelkezik.
Belmagasság: 3,3 méter. Fűtés: házközponti. Közös költség: 56.860.-Ft/hó - korlátlan víz-használatot, felújítási alapot és a szemétszállítás díját is magába foglalja. A fűtés és meleg víz előállítási költség: 53.000.-Ft/hó (átalány). Az áram fogyasztás alapján fizetendő.

Az ingatlan kiváló választás családoknak, zöld és biztonságos környezetben, tágas terekkel rendelkező lakást keresőknek !
Az alaprajz és elhelyezkedés alapján irodának is kitűnő választás !

További lehetőség, amit magában rejt az ingatlan annak kettéválasztása külön bejárattal ( befalazott a másik) a zárt lépcsőházból, ami egyben egy hosszú távú befektetést is biztosíthat.

Környezet: A ház követségek szomszédságában helyezkedik el, közelében szállodák is megtalálhatóak. Közvetlen közelében játszótér, ezen kívül pár perces sétára óvoda, iskola és több bolt is elérhető.

Közlekedés: Gépjárművel a ház előtt lehet parkolni - fizetős övezet. Tömegközlekedés kiváló, számos busz, trolibusz megállója pár perces sétára található illetve az M1-es metró is.

Lakás részletei

Ár: 197 500 000 Ft
Méret: 153 négyzetméter
Azonosító: 11363179
Irodai azonosító: 921
Cím: Benczúr utca
Városrész: Terézváros
Erkély mérete: 8.00 négyzetméter
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Dupla komfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Kilátás: utcai
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma
  • Lift

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra