Eladó lakás Budapest VI. ker 125 000 000 Ft

Leírás

Egyedülálló lehetőség vár Önre ebben a gyönyörűen felújított, 3 szobás, fedett erkélyes lakásban a Terézváros szívében. A kőrúton belüli csendes kis utcában található ez a magas emeleti, DK-i tájolású otthon, így a nappali egész nap ragyogóan világos. A hálószobák DNY-i tájolásúak, és az összes helyiség klimatizált, hogy minden évszakban tökéletes kényelmet biztosítson.

Ez a kivételes ingatlan jelenleg Airbnb-ként üzemel, rendszeresen visszatérő vendégekkel, és a megbízó minden szükséges bevételi kimutatást szívesen megoszt Önnel.
A lakás emeletráépítéskor került kialakításra, így a ház is impozáns és felújított állapotban van, és lifttel is rendelkezik.

A fűtésről és meleg víz ellátásról kombi-cirkó gondoskodik, így mindig kellemes hőmérséklet várja Önt. A parkolás könnyen megoldható a környező parkolóházakban, a legközelebbi pedig a szomszédos házban található, ahol igény esetén akár hosszú távra is bérelhet garázshelyet.

A kiváló elhelyezkedésű lakás ideális otthon azok számára, akik szeretnének élvezni a város pezsgését. Az ingatlan Nyugati és Oktogon között fekszik, kiváló közlekedési lehetőségekkel. Villamosok, metrók és buszok sűrűn járnak a környéken, így könnyen elérheti a város bármely pontját.

A bevásárlás is rendkívül kényelmes, hiszen akár a szomszédos utcákban, akár gyalogosan elérhető a Skála is.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy további kérdései vannak, ne habozzon felkeresni bennünket! Ez az otthon mindazt kínálja, amit egy modern életvitelhez és befektetéshez keres. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget!

Lakás részletei

Ár: 125 000 000 Ft
Méret: 78 négyzetméter
Azonosító: 11379713
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Kilátás: utcai
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra