Eladó lakás Budapest V. ker 106 900 000 Ft

Leírás

VARÁZSLATOS LUXUSLAKÁS ELADÓ KÖZEL A DUNAPARTHOZ! V. kerületben, a Balaton utcában kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 40 m2-es, amerikai konyhás nappali és külön nyíló szobás, padlófűtéses, klimatizált, napfényes, kandallós, csendes, francia udvarra néző, lakberendező egyedi tervei alapján, prémium minőségű anyagokkal, teljes körűen és igényesen és igényesen felújított design lakást. A LAKÁS: Az előszobába érkezünk és rögtön balra, az udvari nézetű Ny-i fekvésű hálószoba található, mellette a fürdőszoba és vele szemben kreatív megoldással kialakított gardrób kapott helyet. Szemben a különleges egyedi hangulatú, elegáns, K-i fekvésű, nagyon világos, amerikai konyhás nappali található lélegzetelállítóan elegáns, berendezéssel kandallóval. A ház 6 szintes, LIFTES, kívül-belül jó állapotú, fiatalos lakóközösséggel. A A környék kiemelten ellátott, az infrastruktúra páratlan, a központi elhelyezkedése miatt, mely rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára. A Budai hegyek és Margitsziget kézzelfogható közelsége csodás lehetőséget biztosít a sportolásra és a kikapcsolódásra a természet szerelmeseinek, ha maguk mögött hagynák a nyüzsgő város zaját. KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékel belváros közelségét, szereti a kényelmet és az eleganciát és nem szeretne a felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket. Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt hoz, kiemelkedő megtérüléssel! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. Az ingatlan per- és tehermentes és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! A teljes berendezés, bútorok, dekoráció az ár részét képezi! Jöjjön el, nézze meg, a lakás még szebb élőben, mint a képeken!
Érdeklődhet: Duró Lajos 0630/506-53-53. Vevőkörünknek Folyamatosan Keresünk Eladó - Bérbeadó Ingatlanokat! Amennyiben a vásárláshoz még el kell adnia lakását, házát, abban is tudok segíteni!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szita Ingatlan Kft.. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt CDCI portálunk adatvédelmi oldalán talál.

Referencia szám: 436180

Lakás részletei

Ár: 106 900 000 Ft
Méret: 40 négyzetméter
Azonosító: 11404936
Irodai azonosító: 436180-4688058
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: udvari
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Klíma
  • Lift

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra