Eladó lakás Budapest IX. ker 145 900 000 Ft

Leírás

Szép polgári házban, 4+1 szobás, 2 bejárattal rendelkező lakás AIRBNB lehetőséggel!

A megvételre kínált elegáns, nagypolgári lakás legfőbb ismérvei a nagy belmagasság, tökéletes beosztással több külön és egymásból is nyitható, igen tágas szobák Budapest egyik legfelkapottabb környékén, közvetlenül a körút mellett.

A tulajdoni lapon 147m2 (valóságban 153m2) két bejáratú, 4+1 félszobás. A tágas szobák mindegyikének mennyezetét rozetták díszítik. Az eredeti fa nyílászárók a helyiségekhez illeszkedők, felújítottak. A lakásban kezdetektől megőrzésre került és annak eleganciáját növeli a múlt század elejéről való három eredeti cserépkályha, héra üzemeléssel. A DNY-i tájolás valamint a magas emelet az égre való rálátást és a lakás világosságát biztosítja.

A lakás további adatai:
Három utcai szoba közül egy erkélyes, egy lodzsás, kettő szoba a csendes, zöld udvarra néz. Nagy méretű étkezőkonyha ablakkal, külön fürdőszoba és WC. Jó minőségű, hagyományos parketta szobákban, a félszoba laminált parkettás. A vizes helyiségek járólaposak. A belső szoba, a fürdő, a WC, a konyha és a kamra ablakai új típusúak, szigeteltek és duplaüvegesek. Az utcai ablakok redőnyösek. Fűtés cserépkályhákkal és konvektorral, a meleg víz villanybojlerrel biztosított. A lakás gázvezetéke tavalyt került felújításra. A lakás felett a padlástér szigetelt.

A házról: 1907-ben épült, jó állapotú 5 emeletes (félemelet is van), LIFTES. A belső homlokzat, az udvar, a lépcsőház és a tető az elmúlt évek során felújításra került. Az alap vízvezetékrendszer, a villamossági rendszer és a gázvezetékrendszer is felújított. Rendezett lakóközösség. AIRBNB engedélyezett.

Közlekedés: A körúti 4-es, 6-os villamosok megállója kb. 100 méterre, van, de a város minden irányába találunk tömegközlekedést. A belváros gyorsan elérhető, pár perc sétára a Duna part, parkok, játszóterek (Kerekerdő Park, Ferenc tér, Tinódi utcai játszótér, Haller park).

Az egyetemek közelségének ( Corvinus, BME, SOTE, Ludovika) és a kiváló közlekedési lehetőségeknek köszönhetően rövid idő alatt, jó piaci áron kiadható.

Referencia szám: LK077341

Lakás részletei

Ár: 145 900 000 Ft
Méret: 147 négyzetméter
Azonosító: 11333875
Irodai azonosító: LK077341-4554284
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Héra
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra