Eladó lakás Budapest IV. ker 90 564 000 Ft

Leírás

Üdvözlünk az ÁrpádHáz 100 Társasházban! Képzeld el, hogy egy fiatalos, modern és letisztult társasházban élsz Újpest szívében. Az épületben összesen 32 lakás és 2 üzlethelyiség található, így igazán exkluzív a közösség.

Az ablakok három rétegű műanyag, melegperemes kialakításúak, ami kiváló hőszigetelést biztosít, így mindig kellemes hőmérséklet lesz otthon. A fűtés és hűtés hőszivattyús rendszerrel működik, fan coil kiállásokkal, ami garantálja az alacsony rezsit és a maximális kényelmet.

A lakások között 30 cm vastag Porotherm téglafalak találhatók, ami kiváló hangszigetelést biztosít, a szobák között pedig 10 cm vastag falak vannak. Az épület szigetelése is a legjobb minőségű, 20 cm grafitos hőszigetelés, ami segít megtartani a meleget télen és a hűvöset nyáron.

Az elhelyezkedés pedig egyszerűen fantasztikus! Az M3 metró és a 14-es villamos csak egy karnyújtásnyira van, de elég távol ahhoz, hogy ne zavarjon a zaj. A buszmegálló mindössze 2 perc sétára található, és minden, amire szükséged lehet, ott van a közelben: boltok, az Újpesti piac, éttermek és még sok más.

Az ÁrpádHáz 100 Társasház modern, letisztult megjelenésével és a 20-80-as fizetési ütemezéssel tényleg minden igényt kielégít. A kivitelező pedig rengeteg referenciával rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb kezekben vagy.

Lakás Leírása
Emelet: II
Lakás Szám: 209
Lakás Mérete: 69 m²
Terasz Mérete: 14 m²


Ez a lakás a II. emeleten található, és a száma 209. Az alapterülete 69 m², plusz egy 14 m²-es terasz is tartozik hozzá, ahol élvezheted a friss levegőt és a kellemes kilátást.

Az ÁrpádHáz 100 Társasházban minden megtalálható, ami egy modern otthonhoz kell. A korszerű technológiák, a kényelmes elhelyezkedés és a megbízható kivitelező mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy itt igazán otthon érezd magad. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy egy ilyen fantasztikus helyen élhess!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Lakás részletei

Ár: 90 564 000 Ft
Méret: 69 négyzetméter
Azonosító: 11407328
Irodai azonosító: 077149
Erkély mérete: 14.00 négyzetméter
Építőanyag: Csúsztatott zsalu
Fűtés jellege: Hőszivattyú
Ingatlan állapota: Szerkezetkész
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra