Eladó lakás Budapest IV. ker 66 900 000 Ft

Leírás

3 szoba, felújított, panoráma, erkély, K-i tájolás. Így tudom összegezni azt az otthonos, néhány éve felújított, rendkívül jó hangulatú napos, tágas lakást, amely fogadja a belépőt.
A IV. kerületben, Újpest Városkapu metróállomástól pár perc sétára lévő - 71 m2-es standard lakás alaprajzának újragondolásával, néhány ajtó kiiktatásával nagyon kellemes tereket alakítottak ki. Az erkély egy tágas, parkos térség felé néz, mely által valóban jól ki lehet használni a balkon adta szabadságot, illetve a beépített redőny kellemesen árnyékol a nagy hőségben. Minden ablak a panel programban kicserélt, hőszigetelt, melyek szúnyoghálóval felszereltek. Konyhája a bűbájos vintage hangulatot árasztja, ablakkal szellőztethető. A melette lévő étkező kényelmes 6 fő számára is. Felújított fürdőszobája és Wc-je ízléses csempével burkolt, modern. Megkönnyíti a kényelem- és rend fenntartását a gardrób helyiség, ahol a mosógép is remekül elfér. A fűtés díja rendkívül kedvező lett az energetikai modernizálásnak köszönhetően. A közös költségben a panelprogram költsége is benne van.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen elérhetőségeimen!
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: LK086272

Lakás részletei

Ár: 66 900 000 Ft
Méret: 71 négyzetméter
Azonosító: 11425033
Irodai azonosító: LK086272-4736901
Cím: 71 nm-es lakás eladó Budapest 4. ker.
Emelet: 7. emelet
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Központi (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 21-50 éves
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra