Eladó lakás Budapest IV. ker 59 900 000 Ft

Leírás

NYÁR VÉGÉIG 64,9 M Forint helyett - 59,9M FT!
PANORÁMÁS, TÁGAS, BŐVÍTHETŐ LAKÁS, ÚJPEST KERTVÁROSI RÉSZÉN!
A központ elérhető közelségében, de kertvárosi környezetben, rendezett, szép utcában, 4 emeletes, tégla építésű társasházban eladó egy 82m2-es, 3 szobás, igény esetén további 30m2-rel bővíthető, gázcirkó fűtéses, új nyílászárókkal felszerelt, jó állapotú, remek elrendezésű, hangulatos lakás. Elrendezése kitűnő, minden helyiség az előszobából és a hallból megközelíthetően, külön bejáratú.
Külön említést érdemel az átlagosnál lényegesen nagyobb méretű fürdőszoba, mely fürdőkáddal van felszerelve.
A helyiségek szinte mindegyike ablakos, így a lakás fényviszonya és szellőztethetősége is kiváló.
A lakás műszaki állapota korunk elvárásainak megfelelő, emellett korábban sor került az ablakok szinte mindegyike, és a bejárati ajtó cseréjére is.
A belső terek esztétikusak, szépen karbantartottak. A lakás kelet-nyugati tájolásának köszönhetően a nap minden szakában világos, a keleti oldalon a kertváros felé néző, míg nyugat felé a BUDAI HEGYEKRE NÉZŐ PANORÁMÁVAL rendelkezik.
Fenntartása kedvező. A fűtést gázcirkó szolgáltatja, lapradiátorokkal. A nyári hónapokban klímaberendezés segít az optimális hőmérséklet beállításában. A lakás jelenlegi lakótere (82m2) és BŐVÍTHETŐ.
Mellette található egy kb. 30m2 méretű helyiség, mely jelenleg is a lakás tulajdonosának saját használatában van, tárolóként funkcionál. A beépítéssel a lakás területe így kb. 110m2-re növelhető. A társasház tiszta és rendezett, a lakóközössége kiváló. A közelmúltban került sor a komplett elektromos és gázhálózat felújítására, és a lépcsőházat is kifestették. Több, további felújítás is tervbe van véve, melyhez a lakóközösség tudatosan felújítási alap képez, ezért a ház anyagi helyzete is rendezett. A környék remek ellátottsággal rendelkezik. A közelben óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, kisebb és nagyobb üzletek, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek melyek könnyen és gyorsan elérhetőek. A 2 perc sétányira található buszmegállóból közvetlen autóbuszjárat (expressz is) közlekedik többek közt Újpest központba, és a Keleti pályaudvarhoz is.
pl. Érd.: Sinkovicz Tamás +36 30 891 8689

Referencia szám: LK039765

Lakás részletei

Ár: 59 900 000 Ft
Méret: 82 négyzetméter
Azonosító: 11398332
Irodai azonosító: LK039765-4670573
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 3

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra