Eladó lakás Budapest IV. ker 57 900 000 Ft

Leírás

A XIII. kerület szomszédságában, csendes parkos környezetben, panorámás kilátású, 1+2 félszobás, felújított panellakás eladó.

A lakás felújították, amelynek a keretén belül felszedték a padlót, könnyített beton és hangszigetelő lapokat kapott, amelyre magas minőségi laminált padlót tettek, a szobákban és a közlekedőben, a többi helyiséget pedig járólappal burkolták. A teljes elektromos hálózatot cserélték, az új villanyvezetékeket pedig a padlóban vezették el. A konyha és a szoba közötti falat statikai engedéllyel és egy áthidaló gerenda beépítésével kibontották, így egy tágas amerikai konyhás nappalit alakítottak ki. A közlekedőben a beépített szekrényt kivették és egy nagy méretű gardróbszekrény kapott helyet. A fürdőszobában zuhanykabint alakítottak ki, a fűtésről pedig a távfűtésre kötött törölköző szárítós radiátor gondoskodik. A belső nyílászárók matt lakkal kezelt tömör nyírfa ajtók, az ablakok pedig redőnnyel felszerelt, műanyag keretes, hő és hangszigetelt thermo üvegesek. A beépített konyha a gépekkel (sütő, főzőlap, pára-és szag elszívó, mosogatógép), valamint a mosógép is a vételár részét képezi. A maximális kényelem érdekében, egy hűtő-fűtő inverteres split klímát is felszereltek.

A társasház rendezett, az elmúlt években felújították a liftet, a kapukat és nyílászárókat is thermo üveges műanyag keretesre cserélték, a tavalyi év végén pedig a panelek közötti szigetelést cserélték.

A közelben megtalálható Angyalföld vasútállomás, 30, 30A, 230as buszok és a 12, 14 villamos megállója.

Újpest-központ és az M3-as metróállomás és a Duna Pláza gyalog 10 perc alatt elérhető. A belváros tömegközlekedéssel és autóval egyaránt rövid időn belül megközelíthető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

A KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

Hitellel kapcsolatos kérdései esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére!

Lakás részletei

Ár: 57 900 000 Ft
Méret: 56 négyzetméter
Azonosító: 11365657
Irodai azonosító: 17954
Emelet: 9. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra