Eladó lakás Budapest IV. ker 52 000 000 Ft

Leírás

Az Ön Álmai Otthona a Virág utcában Várja!

Az Álmai Otthona:

Ez a lakás nem csak egy ingatlan, hanem egy otthon, amely békét és kényelmet biztosít. Képzelje el, ahogy egy hosszú nap után hazaérkezik, leül az erkélyrel, és élvezi a naplementét a budai hegyek felett. Ez az a hely, ahol minden nap ünnepnek tűnik, és ahol a mindennapok is különlegesek.

Mitől különleges ez az ingatlan?

Felújítás: Az ingatlan szinte minden részletében megújult, új nyílászárókkal, redőnnyel és reluxával, valamint új beltéri és bejárati ajtókkal rendelkezik.
Nyugati Tájolás: A lakás nyugati tájolása biztosítja a természetes fényt egész nap, és gyönyörű panorámát nyújt a budai hegyekre, amelyet az erkélyről is élvezhet.
Kényelmes Élet: A lakásban található egy gardróbszoba, ahol a mosógép és a szárítógép is elfér, így a mindennapi élet kényelmesebb és rendezettebb lehet. A konyha új, modern konyhabútorokkal van felszerelve, a fürdőszoba és a WC külön helyiségben található.
Erkély: A lakás erkélye tökéletes helyszínt biztosít a pihenésre és a kikapcsolódásra, miközben élvezheti a lenyűgöző kilátást.


Kiváló Lokáció és Infrastruktúra:

Elérhető Szolgáltatások: Spar, Penny, DM, gyógyszertár, cukrászda, pizzéria és még sok más szolgáltatás mindössze 3 perc sétára található.
Közlekedés: Az M3-as metró 10 perc sétával elérhető, valamint a 20E, 120-as, 121-es és 25-ös buszok közelsége biztosítja a gyors és kényelmes utazást.
Oktatási Intézmények: Több iskola, óvoda és bölcsőde is található a körzetben, így ideális választás gyermekes családok számára.

Ez a tágas, 71 nm-es, 2 és fél szobás + hallos lakás, amely a 10. emeleten található, tökéletes választás mindazok számára akik csodás kilátású otthont keresnek Újpest egyik legjobb részén, a Virág utcában.

Lépjen kapcsolatba velem, és legyen az elsők között, akik megtekinthetik ezt a lenyűgöző lakást!

Lakás részletei

Ár: 52 000 000 Ft
Méret: 71 négyzetméter
Azonosító: 11395204
Irodai azonosító: HK-4662789-4662789
Emelet: 10. emelet
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Központi (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra