Eladó lakás Budapest IV. ker 51 900 000 Ft

Leírás

IV. kerületben, Káposztásmegyer I-en, a Lóverseny tér közelében, 8 emeletes társasház VI. emeletén, eladó egy 65nm-es, 2+2 félszobás, hallos lakás, 4nm-es erkéllyel.



Az ingatlan közepes állapotú, a hálószobákban a nyílászárók 3rétegű thermo üveges műanyagok redőnnyel (a nappaliban 2 rétegű thermo üvegesek), minden helység laminált parkettával burkolt, a nappali kivételével (járólapos). 2012-ben a fürdőszobát megnagyobbították és ekkor új burkolatokat is kapott. A hallban elhelyezett inverteres nagy teljesítményű klíma, az egész lakás lehűtésére alkalmas.

Egy praktikus átalakításnak köszönhetően amerikai konyhás nappalit alakítottak ki 2013-ban, így nyerve még egy félszobát. A konyhabútor a beépített gépekkel a vételár részét képezi.

Déli és északi fekvésének köszönhetően világos átszellőztethető.



A környék infrastruktúrája kiváló a közelben, óvodák, iskolák, sportolási, bevásárlási lehetőségek, gyermekorvos, gyógyszertár megtalálhatóak! 14-es villamos, 20E, 296, 126 buszok megállója pár perc sétára található, amellyel Újpest központ, Keleti pályaudvar, Békásmegyer, Dunakeszi, rövid időn belül elérhető.

Finanszírozás: az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható (CSOK+, babaváró), melyben független hiteltanácsadó kollégánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

IRÁNYÁR: 51,9 M FT



VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Lakás részletei

Ár: 51 900 000 Ft
Méret: 65 négyzetméter
Azonosító: 11359351
Irodai azonosító: 17825
Emelet: 6. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 2
Fél szobák: 2

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra