Eladó lakás Budapest IV. ker 21 900 000 Ft

Leírás


Eladó ez a 30 nm-es, földszinti, egy szobás, nagy teraszos, téglalakás Újpesten!

Kiknek ajánlom?

Pároknak, egyedülállóknak és természetesen befektetőknek is remek választás ez a lakás.

Az ingatlan Újpest központjában helyezkedik el. Egy 5 lakásos társasház legbelső részén található. Ennek előnye, hogy csendes és nincs zavaró átjáróforgalom.

Miért ajánlom?

Az ingatlan kialakítása letisztult, itt minden a hétköznapok praktikumát szolgálja. 

Mind a szoba, mind a konyha tágas. Ráadásul a lakóhely előtt egy hangulatos, 25 nm-es, járólappal borított terasz biztosítja a kültéri kikapcsolódást a nyári/melegebb napokon. Azt is mondhatnánk, hogy jó időben egy "önálló helyiségként" is szolgálhatja a kényelmünket. Az ingatlanhoz tartozik még egy 8 nm-es tároló és a közös használatú padlásrész is! Az ingatlan egy tisztasági festéssel és kiaebb felújítással akár egyből költözhető, de ha igényei szerint alakítaná, akkor természetesen erre is van lehetősége. További jó hír, hogy a bútorok a vételár részét képezik! A parkolás ingyenes az utcában. Az ingatlan tehermentes. A tulajdoni lapon "egyéb helyiség" besorolású.

Mi tetszik benne?


Nagyon jó helyen van: M3-as metró és maga a városközpont 10 percre (gyalog minden), 30/30/230-as buszmegálló 2 percre, 14-es villamos 5 percre, pékség közvetlenül a kapu mellett, piac és a vele szemben frissen átadott park 5 percre van. Annak ellenére, hogy ezek nagyon közel vannak, a hely csendes, kevesebb autó jár közvetlenül a kapunál és a körforgalomnál. A közös kertből nyílik a saját privát udvar, ami frissen van járólapozva, kis kert is helyet kapott. A szomszédok jóindulatúak és segítőkészek, több kisgyermekes család is van köztük. Az ingatlanhoz tartozik még egy kb. 8 nm-es kamra ami privát tulajdonú, illetve az ingatlan felett van padlás is, ahová lehet pakolni, ez osztatlan közös tulajdonú.

Nagyon alacsony rezsi költség: közös költségek (víz és kukadíj) 8000 Ft/ hó , áram 5000 Ft/ hó, gáz 5000 Ft/hó. Az alapvető bútorokat (pl. asztalok, székek, nagyszekrény a szobában, hűtő, tűzhely stb...) az ára a vételár részét képezi. 


Siessen, nehogy lemaradjon róla! Hívjon még ma és tekintsük meg az ingatlant együtt!

 

 

Lakás részletei

Ár: 21 900 000 Ft
Méret: 30 négyzetméter
Azonosító: 11398988
Irodai azonosító: 205703615
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Átlagos
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Lift

Videók (1)


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra