Eladó lakás Budapest III. ker 69 900 000 Ft

Leírás

Eladó lakás garázzsal Újlak városrészben, a Promenád mellett!
Igen, jól olvasta: garázzsal! Ez igazán ritkaság ebben a városi környezetben. A 3. emeleti, 51 m2-es, 2 szobás ingatlan a tetőtérben található, és egyedüli lakás az emeleten, így teljes nyugalmat biztosít. A társasházban mindössze 8 lakás van, ami kellemesen családias légkört nyújt. A lakás rendkívül világos, a térkialakítása pedig kiemelkedően praktikus. Az előtérbe érkezünk a lépcsőházból, innen nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, valamint az étkező és a konyha, melyeket parapet fal választ el egymástól. Az étkezőből léphetünk be a tágas, L alakú nappaliba, ahol lehetőség van egy második szoba leválasztására is. A nappaliból nyílik a hálószoba, ahol egy beépített, nagyméretű gardróbszekrény található, amely minden tárolási igényt kielégít. Az 1990-ben épült téglaház lift nélküli, viszont a -1 szinten egy tágas teremgarázsban kényelmes kocsibeálló tartozik a lakáshoz, ami igazi kincs a városban. A vételáron felül a garázs és a tároló 10 millió forintért a lakással együtt megvásárlandó. Az ingatlan 2007-ben teljes körű felújításon esett át, így egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Új nyílászárók, modern konyhabútor, fürdőszoba, hideg- és melegburkolatok, valamint riasztó és légkondicionáló növelik a komfortérzetet.
Az Újlak és környéke Óbuda egyik legkarakteresebb városrésze, ahol a történelmi és modern épületek harmonikusan egyesülnek. A Promenádon hangulatos kávézók, éttermek és kisebb üzletek találhatók, melyek különleges atmoszférát biztosítanak. A közelben lévő Fő tér kulturális központként szolgál, szabadtéri koncertekkel, rendezvényekkel és fesztiválokkal, így garantáltan pezsgő élet várja az új lakókat.
Jöjjön el, nézze meg, és szeressen bele ebbe a hangulatos otthonba!
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: LK045996

Lakás részletei

Ár: 69 900 000 Ft
Méret: 51 négyzetméter
Azonosító: 11433602
Irodai azonosító: LK045996-4757316
Cím: Budapest 3. ker.i 51 nm-es lakás eladó
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 21-50 éves
Kilátás: kertre néző
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Klíma
  • Tároló

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra