Eladó lakás Budapest III. ker 53 900 000 Ft

Leírás

CSAK KÖLTÖZNIE KELL! ALACSONY REZSIJŰ LAKÁS BÉKÁSMEGYEREN!
III. Békásmegyer hegy felőli oldalán, a Sramli utcában, 4 emeletes panel társasház 4. emeletén, SZÉPEN FELÚJÍTOTT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ 72 nm-es, 3 teljes szobás, erkélyes, nagy konyhás-étkezős lakás eladó.
A Sramli utca 5 perc sétára van a békásmegyeri HÉV megállótól. A lakás 2 irányba tájolt, ennek köszönhetően a nappaliból és a konyhából a Ezüsthegy felé nézünk, a másik két szobából pedig a házak közötti parkos részre.A 4. emelet miatt a fejünk felett már nem dübörög senki, a lakás nagyon csendes.Mind a 3 szoba külön nyílik. A lakásban 1 szoba kivételével már az ablakok cserélve lettek, és redőnnyel is felszereltek. A konyhai ablakon szúnyogháló is van.A jelenlegi tulajdonos a háztól bérel egy kb. 12 nm-es tárolót, amit az új tulajdonos is tovább bérelhet majd. Ennek a költsége benne van a lakás közös költségében, mely összesen 17 000 Ft. Pár perces séta távolságra minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges: játszóterek, kisebb-nagyobb boltok, rendelők, iskola, óvoda, és a Szentendrei út túloldalán a felújított Békásmegyeri piac.
Érdeklődni: 30/606-2866 vagy [email protected]
Ref.: LK038289

Hitelből vásárolna? Igényelje pénzügyi segítségét nálunk. Díjmentes és bank semleges ügyintézéssel, minden állami támogatás ismeretével és bevonásával találjuk meg ügyfeleinknek a legjobb megoldást, akár a banki feltételeknél kedvezőbb lehetőségekkel, teljes körű ingyenes ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Lakás részletei

Ár: 53 900 000 Ft
Méret: 72 négyzetméter
Azonosító: 11372146
Irodai azonosító: LK038289-4618584
Cím: Budapest 3. ker.i eladó 72 nm-es lakás
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 21-50 éves
Kilátás: kertre néző
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Tároló

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra