Eladó lakás Budapest III. ker, Csillaghegy, 182 000 000 Ft

Leírás

III. Róka-hegy, Csillahegy felöli oldalában, csendes, jó levegőjű hegyvidéki környezetben, 2 lakásos házban, első emeleti, a TELJES FELSŐ SZINTET ELFOGLALÓ, luxus szinten - LOFT stílusban -, felújított, különleges hangulatú, 141 nm számított alapterületű, nappali + 2 hálószobás lakás, nagy méretű terasszal, gépkocsi beállóval eladó!

Az ingatlant hatalmas egybefüggő terek (több mint három méteres belmagasságból adódóan), nagy üveg felületek jellemzik, amelyek biztosítják a helyiségek letisztult formavilágú, funkcionális bútorokkal való, szellős berendezését, amit az egyedi méretű (80cm X 80cm), szürkés árnyaltú padlóburkolat tökéletesen egészíti ki.
A lakás bejárata közvetlenül a kertszintben került kialakításra, az emeletre a saját - tömörfával burkolt és oldalfalba süllyesztett LED világítással is rendelkező -, lépcső vezet, ami a nappali tértől elegáns megjelenésű, sík üveglapokkal van elválasztva. A nappali – étkező – konyha egy légtérben került elhelyezésre - kihasználva a magas tető kínálta nagy belmagasságot -, ahonnan közvetlenül nyílik a 27 nm alapterületű, fákkal és örökzöldekkel körbevett hangulatos terasz, a hegy felé látható gyönyörű panorámával.
A helyiség egyedi hangulatáról a több színben is állítható és dimmelhető, PHILIPS HUE okos lámpák gondoskodnak. A matt fehér frontokkal épített konyhabútor (fékezős fiókok, push-open rendszerű ajtók) valamennyi háztartási géppel felszerelt, sütőtoronyba épített mikró és sütő, fekete színű gránit mosogató, türkizkék dekor csempével burkolt fallal, kényelmesen körbeülhető magasságú konyhaszigettel, beépített indukciós főzőlappal, sziget párelszívóval (KLARSTEIN).
A konyhaszigettel szemben található az üveg étkező asztal, amelyen keresztül áttekintve jól érvényesül az alatta található, geometrikus mintázatú színes szőnyeg.
Az étkező – konyha részt, az egyedi kanapéval és „resting sofa”-val berendezett nappali tér köti össze a két kijáraton keresztül is megközelíthető terasszal, ahol nagyobb baráti összejövetelek is kényelmesen lebonyolíthatóak.
A nappali térből nyílik a vendég mosdó, valamint a két külön bejáratú, nagy méretű hálószoba, amelyek közrefogják a szintén extra méretű, egyedi mintázatú és méretű (60cm X 120cm) falburkolattal rendelkező fürdőszobát, ahol dupla mosdó, kád és épített zuhany is megtalálható.

Az ingatlan hűtését és fűtését a felújítás során kiépítésre került, „H” tarifás villanyóráról működtethető levegő hőszivattyús rendszer biztosítja padlófűtéssel, és hűtésre és fűtésre is alkalmas klíma beltéri (3 db) egységekkel.

Tökéletes választás azoknak akik kényelmesen szeretnének költözni, megkímélve magukat a lakásfelújítás viszontagságaitól, de mégis egyedi megjelenésű, jó hangulatú otthon keresnek maguknak!

182000000 Ft

Referencia szám: LK044147-NOK

Lakás részletei

Ár: 182 000 000 Ft
Méret: 140 négyzetméter
Azonosító: 11258428
Irodai azonosító: LK044147-4428169
Városrész: Csillaghegy
Erkély mérete: 26.00 négyzetméter
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Hőszivattyú
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Dupla komfort
Építési év: 11-20 éves
Elhelyezkedés: Társasház
Kilátás: kertre néző
Kert: Közös telek
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Pince
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra