Eladó iroda/üzlethelyiség Eger 259 900 000 Ft

Leírás

EGER és környéke, a történelméről, fürdőiről, illetve a SZÉPASSZONYVÖLGY borospincéi zamatos borairól híres, ezért nem csupán a turisták számára kínál vonzó lehetőségeket hanem az ingatlanpiac szereplői számára is.
A vendéglátás és a turizmus területén tevékenykedő vállalkozók számára különösen érdekes lehet egy 15 ÉVE és jelenleg is JÓL prosperáló, igényes, kiváló állapotban lévő 380 m2-es VENDÉGHÁZ megvásárlása ebben a gyönyörű környezetben.

Egerben kitűnő helyen, a Szépasszonyvölgytől 5 perc sétatávolságban található a vendégház, mely 407 m2-es telekkel rendelkezik, tökéletes választás lehet azok számára, akik egy már JÓL MŰKÖDŐ üzletet szeretnének átvenni.
A vendégház külön bejáratú, 250 m2-es , két szinten, 8 db fürdőszobás - apartmannal rendelkezik, szintenként konyhával és étkezővel. A szobák klimatizáltak, 1-2-3 ágyasak, közel 18 fő befogadására is alkalmasak, teljes felszereléssel, bútorzattal együtt kerülnek értékesítésre, így az új tulajdonos azonnal kezdheti a vendéglátást.

Az ingatlan 2008-ban teljes műszaki felújításon esett át, az emeletek ráépítése ekkor történt meg!
A tulajdonosnak a földszinten saját privát kb 130m2-es külön álló lakása található, mely nappali+2 hálós, konyha-étkezős kényelmes, gyönyörűen felújított lakrész.
A vendégház fűtését és melegvíz ellátását, új turbó kondenzációs kazán adja, a nyílászárók műanyagok a beltéri ajtók egyedileg gyártott fa ajtók.
Az emeleti rész az ingatlan kitűnő fekvésének és a domborzatnak köszönhetően, közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, a vendégek imádnak a 43 m2-es fedett teraszon pihenni a gyönyörűen gondozott kert közelében.

A vendégházat magas értékelések jellemzik a szállásfoglaló oldalakon, a 15 éves működése alatt, rengeteg visszajáró vendéget ( külföldit is) tudhat magának a tulajdonos, ami bizonyítja a vendégek elégedettségét és a szolgáltatás minőségét.
Jöjjön és nézze meg ezt a kivételes lehetőséget, ahol egy helyen gyönyörű környezetben megteremtheti a saját munkahelyét hosszú távra, stabil jövedelemmel, illetve a vendégház földszintjén elhelyezkedő lakhatását.

Az ingatlan udvara, mely térkövezett, több gépkocsi parkolására alkalmas. A vendégház mellet található egy 702 M2es elkerített telek, mely ÉPÍTÉSI TELEK, a tulajdonos ezt is értékesíteni szeretné, jelenleg parkolóként funkcionál a vendégház ügyfelei részére. Ára : 20 millió ft!

A tulajdonos élethelyzet változás miatt adja el a vendégházat!!
A vendégház jelenleg is működik , ezért a tulajdonos kifejezett kérése, hogy a vendégek nyugalma érdekében megtekinteni csak telefonos egyeztetést követően lehet!!

További információért és a megtekintésért forduljon hozzám bizalommal!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 259 900 000 Ft
Méret: 380 négyzetméter
Azonosító: 11427583
Jelleg: iroda

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra